Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/6

Σήμερα, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν ασχοληθείς με οτιδήποτε σε γεμίζει με περηφάνια, αγάπη και δύναμη και αγκαλιάζει τη φαντασία και την ευαισθησία σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/6

~Σελήνη στο Λιοντάρι – Ήλιος στον Καρκίνο~

Στο φως του Ήλιου! Μια ακτίνα χαράς, ομορφιάς και ευτυχίας φτάνει σήμερα για να ανεβάσει τη διάθεση σου στα ύψη ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτή αφορά το σπίτι, την οικογένεια, ένα γυναικείο πρόσωπο ή μια δραστηριότητα που συνδέεται με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ασφαλής ή σε φέρνει σε επαφή με τα συναισθήματα σου!


~Σελήνη τρίγωνο με Ουρανό~

Έρωτας στον αέρα! Με τη φλογερή Σελήνη στον Λέοντα σε θετική όψη με τον Ουρανό στις 20:39 τις απογευματινές ώρες παρουσιάζονται ξαφνικές ευκαιρίες για να βρεθείς στα ουράνια κεραυνοβολημένος από... έρωτα! Συγχρόνως, όσο πιο ανοιχτός είσαι σε νέα πράγματα και καινούργιες εμπειρίες τόσο πιο χαρούμενος θα νιώσεις.


~Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Αργότερα, στις 21:57 η όψη που σχηματίζει ο περιοριστικός Κρόνος με την θερμή Σελήνη στον Λέοντα δείχνει δυσφορία λόγω κόπωσης, στρες ή ζέστης, ενώ πιθανόν κάποιες επικρίσεις, προκαταλήψεις ή κοινωνικά στερεότυπα να είναι αιτία για μη γίνουν ή να μην κυλήσουν θετικά κάποιες επαφές. Απέφυγε να αυτοσαμποτάρεις τον εαυτό σου και τις ευκαιρίες για χαρά και διασκέδαση.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι ζώδιο της φωτιάς Λέων, Τοξότης, Κριός και του αέρα, Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν ασχοληθείς με οτιδήποτε σε γεμίζει με περηφάνια, αγάπη και δύναμη και αγκαλιάζει τη φαντασία και την ευαισθησία σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved