Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/6

Σήμερα, απέφυγε πάσης φύσεως οικονομικές συμφωνίες και αισθηματικές ιστορίες για να μην πεις στη συνέχεια «ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό»...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/6

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και οι όψεις της~

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου δίνει έμφαση σε ενέργειες που θέλεις να κάνεις και σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι ή γυναικεία πρόσωπα! Τις πρωινές ώρες οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη δείχνουν ότι συναισθηματικές εντάσεις, παράπονα, και γκρίνιες θα είναι στις επάλξεις αλλά εν συνεχεία το μενού της ημέρας έχει οικειότητα, τρυφερότητα και πολλές ρομαντικές στάλες αγάπης.

~Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα~

Στην επιρροή της αυριανής θετικής όψης του Ήλιου στον Καρκίνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ευνοείται να ασχοληθείς εκ νέου με δραστηριότητες που έχουν καλλιτεχνικές ή πνευματικές διαστάσεις και να ξανά στρέψεις τα μάτια σου σε όνειρα που προάγουν τον καλύτερο εαυτό σου!

~Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τόσο τον έρωτα όσο και τα χρήματα και η δυσαρμονική όψη με τον νεφελώδη Ποσειδώνα που κορυφώνεται αύριο δείχνει ότι είναι καλό να είσαι προσεκτικός φίλε του astrology.gr και στους δύο τομείς. Απέφυγε πάσης φύσεως οικονομικές συμφωνίες και αισθηματικές ιστορίες για να μην πεις στη συνέχεια με απογοήτευση «ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό».
Ιδιαίτερη προσοχή από την απατηλή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα χρειάζεται αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες γεννημένος το α' δεκαήμερο και ιδιαίτερα το β' μισό του.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες και Ταύρος, Σκορπιός και έχεις γεννηθεί είτε στο α' δεκαήμερο είτε στο β' δεκαήμερο και στο α' μισό του γ'.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα ωραίο Σαββατοκύριακο που θα γευτείς τη χαρά χωρίς να «μεθύσεις»!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Διάβασε επίσης:

Ημέρες Ποσειδώνα: Γράψε το σενάριο στο δικό σου παραμύθι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved