Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/6

Η μέρα ενδείκνυται για να αρχίσεις κάτι που ήθελες ή κάτι που έχεις ασχοληθεί παλιότερα και αντανακλά ένα όμορφο όνειρό σου ή κάτι που σου δίνει μια ελπίδα προοπτικής...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/6

~Νέα Σελήνη στον Καρκίνο~

Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον υδάτινο Καρκίνο που συμβαίνει στις 11:08 το πρωί και σου στέλνει το μήνυμα ότι το μυστικό της επιτυχίας, για διάστημα μιας εβδομάδας περίπου, είναι να δώσεις όλη σου την ενέργεια, όχι για να πολεμήσεις το παρελθόν αλλά για να μάθεις από αυτό και να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα ενδείκνυται για να αρχίσεις κάτι που ήθελες ή έχεις ασχοληθεί παλιότερα και αντανακλά ένα όμορφο όνειρό σου ή κάτι που σου δίνει μια ελπίδα προοπτικής. Ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με γυναίκες, τις μάζες, την παιδική ηλικία, την οικογένεια, την οικία, τη διατροφή.

~Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Σε καλλιτεχνικές και πνευματικές θάλασσες ευνοείται να κολυμπήσεις σήμερα κατά τις μεσημεριανές ώρες που η συναισθηματική Σελήνη συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα. Κάθε τι που εξευγενίζει τον νου, την ψυχή και έχει την ιδιότητα να καταπραΰνει και να απαλύνει ευνοείται. Από αισθηματικής πλευράς, ο φτερωτός έρωτας έχει τη δυνατότητα να κάνει.. το θαύμα του!

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες και Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η μέρα σου μπορεί να είναι γόνιμη και δημιουργική αν αξιοποιήσεις τη φαντασία σου και εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved