Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/6

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο διανοητικό και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων δείχνουν ότι η μέρα είναι ιδανική για να ξανά έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που κάνετε καλή παρέα και έχετε χαθεί...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/6

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Μια αίσθηση χάους επικρατεί αυτές τις ημέρες γύρω σου και αν κάτι είναι καλό να κάνεις είναι αφενός να μην αφήνεις τα πράγματα να φύγουν από τον έλεγχο σου και αφετέρου να μην ανησυχείς πολύ. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη, των Ιχθύων, σε συνδυασμό με τη φάση της Σελήνης που είναι σε χάση, δείχνει ότι αυτό που χρειάζεται είναι να δεις τι πηγαίνει καλά και τι όχι, ιδιαίτερα σε θέματα που επικρατεί μια αμφιβολία ή ασάφεια, προκειμένου να πάρεις αποφάσεις που θα υλοποιήσεις από τα τέλη του μήνα.


~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή~

STEFANIA 300

Στην επιρροή της αυριανής συνόδου ανάμεσα στον ζωογόνο Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή που αμφότεροι βρίσκονται στο διανοητικό και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων η μέρα είναι ιδανική για να ξανά έρθεις σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία κάνεις καλή παρέα και έχετε χαθεί είτε με άτομα που θέλεις να μιλήσεις και ν' ανταλλάξεις απόψεις εκ νέου, πάνω σε θέματα που σχετίζονται με νόηση, μάθηση, άθληση και μετακινήσεις.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν ανήκεις στα ζώδιου του νερού, Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος και έχεις γεννηθεί στο γ' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr σήμερα μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν πετάξεις την μπέρτα του υπεράνθρωπου που τρέχει για όλα και αναζητήσεις χρόνο για ξεκούραση, περισυλλογή και ό,τι μπορεί να φέρει ηρεμία στη θάλασσα της ψυχής σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved