Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/6

Υπό την θετική ενέργεια του εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και Δία βρίσκεται η σημερινή μέρα και ως εκ τούτου η εύνοια μπορεί να βρεθεί με το μέρος σου τόσο σε αισθηματικά όσο σε και οικονομικά θέματα ...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/6

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Με τη Σελήνη σήμερα στους Ιχθύες, σημασία σε ό,τι και αν κάνεις έχει η εσωτερική χαρά και ηρεμία. Δεν θα πειράζει αν τα μαλλιά σου δεν είναι καλοχτενισμένα και τα ρούχα σου καλοσιδερωμένα αν μέσα σου νιώθεις ότι όλα ρέουν όμορφα και ωραία σαν το γάργαρο νερό. Η συγχώρεση σε πολλές περιπτώσεις θα σε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Αρκεί να θυμάσαι ότι συγχώρεση σημαίνει να απαλλαχτείς από αρνητικά συναισθήματα για κάποιον και όχι να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία να σου φερθεί άσχημα.

~Αφροδίτη εξάγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Υπό την θετική ενέργεια του εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία βρίσκεται η σημερινή μέρα και ως εκ τούτου η εύνοια μπορεί να βρεθεί με το μέρος σου τόσο σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα όσο και σε συνεργασίες ή καλλιτεχνικές ασχολίες. Δείξε έμπρακτα τις θετικές προθέσεις σου για κάτι και την ευγνωμοσύνη σου σε όποιον σου προσφέρει χείρα βοηθείας.
Πιο πολύ ευνοείσαι από την ευεργετική επιρροή της όψης Αφροδίτης – Δία αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος ή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες και έχεις γεννηθεί στο α' μισό του γ' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος γεννημένος μεταξύ του β' μισού του α' δεκαήμερου και του γ'.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι, αν εμπνευστείς από τις καλύτερες στιγμές σου και το θετικά σου συναισθήματα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved