Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/6

Το αέρινο τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη σε βοηθά να υποστηρίξεις πρόσωπα και καταστάσεις που σχετίζονται με φίλους, ομάδες, social media ή άλλες πρωτοπόρες δραστηριότητες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/6

~Σελήνη στον Υδροχόο~

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο το ζώδιο που εκπροσωπείται από τον Ουρανό, τον πλανήτη που αγαπά τις ανατροπές και τις εκπλήξεις, η εβδομάδα ξεκινά με αποκαλύψεις και απρόσμενα θετικά γεγονότα που ανεξάρτητα αν είναι μικρά ή μεγάλα έχουν τη δύναμη να κάνουν τη μέρα σου συναρπαστική!


~Σελήνη τρίγωνο με Άρη~

Στις 18:06 το αέρινο τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη αυξάνει τη συναισθηματική σου ισορροπία και σε βοηθά να υποστηρίξεις με τον πιο δίκαιο τρόπο πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που έχουν σχέση με φίλους, ομάδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και επιστημονικές, νοητικές ή άλλες ασυνήθιστες δραστηριότητες.


~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 22:24 παρουσιάζονται ευκαιρίες για να τελειώσει η μέρα σου με επαφές που σε ανανεώνουν, για να νιώσεις διαφορετικά με ενδιαφέροντα που κεντρίζουν τη διανόηση σου και για να απαλλαχθείς από σκέψεις και απαισιόδοξα συναισθήματα που σου στερούν τη χαρά.

Η τύχη σου κλείνει το μάτι αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμοι ή Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί το β' μισό του α' δεκαημέρου ή το β' δεκαήμερο.

Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα! Και σε ό,τι κάνεις να είσαι ο εαυτός σου για να βρίσκεις νόημα αληθινό!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved