Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/6

Σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μη δώσεις περισσότερη σημασία από ότι χρειάζεται σε δύστροπους ανθρώπους ούτε να χάσεις πολύτιμο χρόνο σε αρνητικές καταστάσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/6

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014! Σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε δυσαρμονικές επί τo πλείστον όψεις δεν θα πρέπει ούτε να δώσεις περισσότερη σημασία από ότι χρειάζεται σε δύστροπους ανθρώπους ούτε να χάσεις πολύτιμο χρόνο εστιάζοντας σε αρνητικές καταστάσεις. Λειτούργησε πρακτικά, κράτα την αξιοπρέπεια σου ψηλά και εστίασε στους στόχους σου!

~Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Στην επιρροή του σημερινού τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα δυσκολίες και πιεστικές καταστάσεις θα οδηγήσουν σε αναγκαστικές διαφοροποιήσεις, αντικαταστάσεις και πάσης φύσεως αναπροσαρμογές. Από αισθηματικής πλευράς, το απαγορευμένο θα έλκει σαν μαγνήτης, το πάθος και το μυστήριο θα κορυφωθούν και η ερωτική επιθυμία θα φτάσει στο απόγειο της.
Από την εξαναγκαστική δύναμη για αλλαγή της όψης Άρη – Πλούτωνα επηρεάζεσαι πιο έντονα αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος γεννημένος στο α' μισό του β' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο αν είσαι Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος και έχεις γεννηθείς είτε στο β' μισό του α' δεκαημέρου είτε στο β' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, το κλειδί για να έχεις την τύχη με το μέρος σου είναι να κατανοήσεις ότι το που βρίσκεσαι δεν είναι θέμα μιας προκαθορισμένης μοίρας άλλα των ίδιων σου των επιλογών. Κι αν οι επιλογές σου σε έχουν μπλέξει οι επιλογές σου θα σε ξεμπλέξουν.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved