Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/6

Ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείς κρυμμένες δυνάμεις που θα αναδυθούν θα συντελέσει καθοριστικά για το αν θα έρθεις πιο κοντά στη νίκη ή την ήττα σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/6

~Πανσέληνος στον Τοξότη Σελήνη στον Αιγόκερω~

Παρασκευή και 13! Με Πανσέληνο στις 7.11 ξεκινά η μέρα, πράγμα που σημαίνει ότι στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα υπάρχει έντονος συναισθηματισμός ιδιαίτερα για πρόσωπα και καταστάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη, με χώρους εκπαίδευσης, ενημέρωσης, άθλησης και ανοιχτές εκδηλώσεις. Στις 20:04 η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα αισθανθείς ότι τόσο η αυτοπειθαρχία όσο και ο αυτοσεβασμός είναι απαραίτητα για να πετύχεις από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο στόχο σου.


~Αφροδίτη αντίθεση με Κρόνο~

Αν και το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει... ψύχρα και παγωμάρα ενδέχεται να συναντήσεις στις επαφές σου με τους άλλους ενώ είναι πιθανές πίκρες και απογοητεύσεις. Πιθανόν να αναρωτηθείς για την ευθύνη σου σε κάποιες καταστάσεις και να αισθανθείς πίεση από την ανάγκη να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Δείξε ενδιαφέρον για τα δόντια, τα μαλλιά, τα νύχια, το δέρμα σού ή τα γυαλιά σου.


~Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Κάτω από την επιρροή του αυριανού τετραγώνου μεταξύ του αψύ Άρη και του βαθύ Πλούτωνα, εκρήξεις έντασης, πάθους αλλά και δημιουργίας θα είναι στις επάλξεις. Ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείς κρυμμένες δυνάμεις που θα αναδυθούν θα συντελέσει καθοριστικά για το αν θα έρθεις πιο κοντά στην νίκη ή την ήττα σου – σε οτιδήποτε κι αν επιδιώκεις.


Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Τοξότης, Λέων, Κριός του γ' δεκαημέρου ή Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος των πρώτων ημερών.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr το παν αυτές τις ημέρες για να βρεθείς πιο κοντά σε αυτό που θέλεις είναι η ψυχραιμία σε όλα τα επίπεδα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved