Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/6

Αντιδρώντας με σιδερένια πυγμή και πειθαρχία θα δεις ότι, ακόμα και όταν η ζωή είναι σκληροτράχηλη, μπορείς να τα καταφέρεις και να πάρεις μεγαλύτερη δύναμη από πριν...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/6

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Με ισχυρή θέληση όλα γίνονται! Με τη Σελήνη στον υδάτινο Σκορπιό τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και αισθηματικά θα διαισθανθείς σήμερα εχθρούς και κινδύνους που ελλοχεύουν. Αντιδρώντας με σιδερένια πυγμή και πειθαρχία θα αισθανθείς ότι μπορείς, ακόμα και όταν η ζωή είναι σκληροτράχηλη και απαιτεί αγώνα για να επιβιώσεις, να τα καταφέρεις και να γίνεις πιο δυνατός από πριν. Από αισθηματικής πλευράς, η λίμπιντο σήμερα ακουμπά κόκκινο και το πάθος θα ανάψει φωτιές ολοκληρωτικές κι έντονα... ερωτικές!


~Σελήνη στον Τοξότη~

STEFANIA 300

Γέλα! Στις 18:23 η Σελήνη εισέρχεται στην κατοικία του εύθυμου και χαρωπού Δια και έρχεται η ώρα να θυμηθείς ότι το αντίδοτο στο άγχος και την κατήφεια είναι η χαρά. Γέλα με τη ψυχή σου, το στρες σου θα μειωθεί και θα ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σου. Έλα σε επαφή με τους άλλους. Αν μοιραστείς μαζί τους όσα σκέφτεσαι, γνωρίζεις, νιώθεις και σου αρέσουν θα αισθανθείς πιο αισιόδοξος και σίγουρα πιο ευτυχισμένος.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι ζώδιο του νερού, Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος των τελευταίων ημερών ή της φωτιάς, Τοξότης, Λέων, Κριός, του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα με μεγάλες δόσεις γέλιου και χαράς!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved