Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/6

Σήμερα, μέσα από διάφορες καταστάσεις, θα διαπιστώσεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον στον οποίο μπορείς να πεις με ειλικρίνεια κάθε τι που βασανίζει την ψυχή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/6

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014! Με τη Σελήνη στην κατοικία του Πλούτωνα ίσως ασχοληθείς με θέματα φορολογικά, κληρονομικά, χρηματοπιστωτικά και πάσης φύσεως οικονομικά βοηθήματα. Από την άλλη, υπάρχει η τάση να κάνεις κατάδυση βαθιά μέσα σου και να νιώσεις ότι τρία πάθη, απλά, αλλά κατακλυσμιαία εξουσιάζουν τη ζωή σου: η λαχτάρα για αγάπη, η αναζήτηση της γνώσης και η αβάσταχτη θλίψη για τα βάσανά της.


~Σελήνη εξάγωνο με Πλούτωνα~

Η εμπιστοσύνη είναι πολύ μεγάλο πράγμα! Στις 12:43 το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα δείχνει ότι μέσα από διάφορες καταστάσεις θα διαπιστώσεις πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους να έχουν κάποιον στον οποίο μπορούν να εκμυστηρευτούν με ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη κάθε τι που βασανίζει την ψυχή τους.


~Σελήνη σύνοδο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Η αγάπη φαίνεται στα δύσκολα! Στις 21:30 η όψη Σελήνης – Κρόνου υποδεικνύει ότι η μέρα σου κλείνει με την αίσθηση ότι η βαθιά αγάπη είναι μια συναισθηματική εμπειρία που μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με όσους στις χειρότερες στιγμές της ζωής σου έμειναν δίπλα σου.

Στους τυχερούς της μέρας ανήκεις αν είσαι ζώδιου του νερού, Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς ή της γης, Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί είτε στα τέλη του α' δεκαημέρου είτε στο β' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα, αν θυμάσαι να νοιάζεσαι για τη ψυχή σου όπως φροντίζεις και για το σώμα σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved