Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/6

Με την όψη Αφροδίτης - Πλούτωνα, θα δημιουργηθούν ή θα επαναπροσδιοριστούν σχέσεις βαθιάς αγάπης και πάθους, ενώ στα οικονομικά θέματα ευνοούνται αλλαγές με αργό και σταθερό ρυθμό...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/6

~Σελήνη στο ΖυγόΣελήνη στο Σκορπιό~

Του Αγίου Πνεύματος! Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού να ευνοεί πολλά πράγματα να κυλήσουν καλύτερα μέσα από τη συνεργασία, τη θετική νοητική στάση και την ευγενική συμπεριφορά. Στις 13:38 η Σελήνη περνά στο υδάτινο και σταθερό ζώδιο του Σκορπιού ευνοώντας αργές αλλαγές που δεν θα επηρεάσουν τη ψυχική σου ισορροπία αλλά θα έρθουν σε φυσικό επακόλουθο.


~Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα~

Έντονα ερωτική είναι η διάθεση που πλανάται σήμερα στην ατμόσφαιρα χάρη στην όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που κορυφώνεται τα ξημερώματα, στις 4:40. Σχέσεις βαθιάς αγάπης ή πάθους θα δημιουργηθούν ή θα επαναπροσδιοριστούν σε πιο θετική βάση. Ευνοούνται αλλαγές σε αργό και σταθερό ρυθμό σε σχέση με οικονομικά θέματα.
Από την αναμορφωτική επιρροή της όψης Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζεσαι πιο πολύ αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος και Σκορπιός, Ιχθύς γεννημένος στο α' μισό του β' δεκαημέρου.


~Ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη τροχιά~

STEFANIA 300

Μεταξύ 9 Ιουνίου και 16 Νοεμβρίου ο Ποσειδώνας ο πλανήτης που συνδέεται με την πνευματική ζωή, την ψυχική υγεία, τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα , τον ύπνο, την ηρεμία, την χαλάρωση αλλά και πάση φύσεως εθισμούς θα είναι ανάδρομος, γεγονός που δείχνει αφενός την τάση να επανεξετάσεις σχετικά θέματα και αφετέρου το ενδεχόμενο να κάνουν εκ νέου την εμφάνιση τους πρόσωπα ή καταστάσεις που σχετίζονται με αυτά.

Στους ευνοούμενους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος και έχεις γεννηθεί το β' μισό του γ' δεκαήμερου ή αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα κάνοντας πράγματα που είναι για σένα ουσιαστικά και σε ικανοποιούν βαθιά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved