Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/6

Δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος, όμορφος ή πλούσιος για να γνωρίσεις την ευτυχία. Άκουσε το ένστικτο σου ιδιαίτερα σήμερα που η Σελήνη κάνει θετική όψη με τον Δία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/6

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Καλό μήνα! Με το υδάτινο στοιχείο ενισχυμένο ξεκινά ο Ιούνιος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να αναπτυχθείς, να πετύχεις και να δημιουργήσεις παρακαταθήκες για το μέλλον αυτήν την περίοδο, με οδηγούς σου την ευαισθησία, τη φαντασία και συνάμα τη διαισθητική γνώση. Αυτή τη γνώση που σου επιτρέπει όχι μόνο να καταλάβεις τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες αλλά και να συλλάβεις ιδέες ικανές να φέρουν λύσεις εκεί που η λογική αδυνατεί.

~Σελήνη σύνοδο με Δία~

STEFANIA 300

Αν έχεις τύχη διάβαινε! Δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος, όμορφος ή πλούσιος για να γνωρίσεις την ευτυχία. Άκουσε το ένστικτο σου και ιδιαίτερα σήμερα που η θετική όψη που κάνει η Σελήνη με τον Δία ευνοεί να νιώσεις μέσα σου τι είναι καλύτερο για σένα και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε εύκολα, θετικά και χαρούμενα να καλωσορίσεις την χαρά πρώτα στη ψυχή σου και έπειτα στη ζωή σου.

Στους ευνοούμενους της ημέρας ανήκεις αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες ή Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί το γ' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, το μυστικό για να ξεκινήσει ο μήνας σου θετικά, φίλε του astrology.gr, είναι να σταματήσεις να αναμασάς τα κακώς κείμενα της ζωής σου ή να αναλώνεσαι στο πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχες μεγαλώσει με άλλο τρόπο. Άκουσε τους «ψιθύρους» μέσα σου για το πώς μπορείς να σχεδιάσεις και να ζήσεις ένα καλύτερο μέλλον.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved