Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/5

«Βρες τρόπο να κυλήσουν όλα ήρεμα και όμορφα» είναι το σύνθημα της Σελήνης στον Ταύρο, χωρίς ωστόσο να μείνεις άπραγος ή απαθής...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/5

~Σελήνη στον Ταύρο~

«Βρες τρόπο να κυλήσουν όλα ήρεμα και όμορφα» είναι το σύνθημα της Σελήνης στον Ταύρο, χωρίς ωστόσο να μείνεις άπραγος ή απαθής, αλλά δείχνοντας εργατικότητα, σταθερότητα και επιμονή!


~Σελήνη αντίθεση με Κρόνο & Σελήνη εξάγωνο με Δία~

Το πρωί στις 10:54 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και ίσως αισθανθείς ότι η κατήφεια, η αδιαθεσία ή η αργοπορία κάποιου σε πάει πίσω. Απέφυγε να σε πιάσει εμμονή ή να προσκολληθείς στο τι δεν γίνεται και προσήλωσε σταθερά την προσοχή σου στο τι γίνεται! Η θετική όψη της Σελήνης με το Δία στις 12:09 ευνοεί να εργαστείς για τη βελτίωση οποιουδήποτε ζητήματος, μικρού ή μεγάλου, με αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας!


~Ερμής εξάγωνο με Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Στην επιρροή του αυριανού εξαγώνου μεταξύ του πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή, και του πλανήτη της ευχαρίστησης, Αφροδίτης, θα υπάρχει θετική διάθεση στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα για συζητήσεις και συνεννοήσεις, όμορφες εξόδους και, βέβαια, ρομαντικά τετ- α- τετ και φλερτ που θα κρατούν τις αισθήσεις σου... σε εγρήγορση!

Η όψη Ερμή – Αφροδίτης σε ευνοεί περισσότερο αν είσαι Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος ή Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του γ' δεκαημέρου.

Η τύχη σε ευνοεί περισσότερο σήμερα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ή Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος και έχεις γεννηθεί μεταξύ του β' μισού του β' δεκαημέρου και του γ' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να νιώσεις χαρούμενος όχι γιατί απαραίτητα θα βιώσεις μια σειρά συγκεκριμένων καταστάσεων αλλά γιατί θα δείξεις ισχυρή θέληση και δυνατή πίστη για να αντιμετωπίσεις ή να φέρεις σε πέρας οτιδήποτε αποφασίσεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved