Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/5

Με το τρίγωνο Δία – Κρόνου που κορυφώνεται αύριο, ανοίγονται ευκαιρίες που αν αξιοποιήσεις με λογική, σοφία, πειθαρχία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, θα φέρεις στη ζωή σου οτιδήποτε χρειάζεται...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/5

~Σελήνη στους Ιχθύες & στον Κριό~

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014! Η μέρα ξεκινά με το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, τους Ιχθύες, και συνεχίζει με το πρώτο, τον Κριό, στέλνοντάς σου το μήνυμα ότι αρχικά κάτι πρέπει να αφήσεις πίσω, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσεις μπροστά. Σταμάτα να ανακυκλώνεις δυσάρεστα συμβάντα, συμφιλιώσου με τα λάθη σου, συγχώρεσε και δοκίμασε πάλι από την αρχή και είναι βέβαιο ότι θα βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία!


~Δίας τρίγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Υπάρχει στη ζωή σου ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη διασκέδαση; Οι ευθύνες που έχεις στην πλάτη σου αφήνουν το περιθώριο να νιώσεις ότι είσαι άνθρωπος και ότι έχεις δικαίωμα στις χαρές και το χαμόγελο; Όπως και να 'χει αυτές τις ημέρες που λαμβάνει χώρα το τρίγωνο Δία – Κρόνου και κορυφώνεται αύριο, ανοίγονται ευκαιρίες που αν αξιοποιήσεις με λογική, σοφία, πειθαρχία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, θα φέρεις στη ζωή σου οτιδήποτε χρειάζεται, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, για να είναι αρμονικά δομημένη και κατ' επέκταση ευτυχισμένη! Στο χέρι σου είναι!
Πιο έντονη θα για σένα είναι η επιρροή της όψης Δίας – Κρόνου αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου.

Η τύχη θα είναι μαζί σου σήμερα αν είσαι, Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος των τελευταίων ημερών ή Κριός, Τοξότης, Λέων γεννημένος στις αρχές του α' δεκαημέρου.

To astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Παρασκευή και οι στόχοι σου να κατευθύνουν τα καλύτερα ξεκινήματα σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved