Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/5

Η παρουσία της Σελήνης στους υδάτινους Ιχθύες δείχνει την ανάγκη να αναζητήσεις και να βρεις την εσωτερική σου δύναμη και κάθε τι που μπορεί να σε βοηθήσει να βυθιστείς στην ακρογιαλιά της εσωτερικής ηρεμίας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/5

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Στην ακρογιαλιά της εσωτερικής ηρεμίας! Η παρουσία της Σελήνης στους υδάτινους Ιχθύες δείχνει την ανάγκη να αναζητήσεις και να βρεις την εσωτερική σου δύναμη και κάθε τι που μπορεί να σε βοηθήσει στη διάρκεια τη ημέρας να νιώσεις ηρεμία όπως το να απομονώσεις το μυαλό σου από κάποιες σκέψεις, να εφαρμόσεις κάποια μέθοδο οποιαδήποτε μορφής πνευματικότητας ή να κάνεις κάτι που σε ωφελεί συνίσταται ως το καλύτερο φάρμακο σου!


~Σελήνη εξάγωνο Πλούτωνα~

Περιπλάνηση στου έρωτα το βυθό! Το μεσημέρι στις 13:56 η Σελήνη συναντά σε όψη εξαγώνου τον πλανήτη που ρυθμίζει το θερμοστάτη της λίμπιντο, τον Πλούτωνα, και στην ολιγόωρη επιρροής της μπορείς να παραδοθείς στον έρωτα ή σε ό,τι επιλέξεις να κάνεις... με απερίγραπτο πάθος!

~Σελήνη τρίγωνο Δία~

STEFANIA 300

Happy end! Σαν όμορφο Σαββατόβραδο θα μοιάζει η αποψινή βραδιά στη διάρκεια της οποίας βάζοντας στην άκρη κάθε δισταγμό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά και να αισθανθείς μέσα σου μια θάλασσα όμορφων συναισθημάτων και συνάμα... μεγάλης χαράς.
Σαν άγκυρα θα έχεις την ελπίδα και την αγάπη σήμερα αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός ή Καρκίνος του β' δεκαημέρου.
Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr δίνοντας πολλή πνευματική τροφή στον εαυτό σου σήμερα μπορείς να εξαλείψεις την αμφιβολία και τα αισθήματα απουσίας δυνάμεως και να δεχτείς τα δώρα της εσωτερικής πίστης και ειρήνης!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved