Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/5

H Σελήνη εισέρχεται στον αέρινο Υδροχόο και θα νιώσεις ότι η αλλαγή ακόμα κι αν απλώς αλλάξεις παραστάσεις δεν είναι μόνο επιθυμητή είναι και λυτρωτική!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/5

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Το Σαββατοκύριακο πέρασε και ήδη ξαναβρίσκεσαι στην καθημερινή σου ρουτίνα με εργασίες και υποχρεώσεις να περιμένουν να τους ρίξεις όλη σου την ενέργεια και την προσοχή. Σε αυτή σου την αποστολή η οργάνωση θα αποδειχθεί το παν. Ακόμα κι αν σου φαίνεται μια βαρετή διαδικασία είναι αυτή που θα σε σώσει τη δύσκολη στιγμή.

~Σελήνη στον Υδροχόο~

STEFANIA 300

Στις 12:57 το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στον αέρινο Υδροχόο και θα νιώσεις ότι η αλλαγή ακόμα κι αν είναι απλά παραστάσεων δεν είναι μόνο επιθυμητή είναι και λυτρωτική! Επαφές με φίλους, ομαδικές δραστηριότητες και γενικότερα ότι ευνοεί το socializing θα σου ανανεώσει τη διάθεση και θα σε φέρει πιο κοντά σε αυτά που θέλεις να κάνεις ή/και να πεις.

Η τύχη είναι με το μέρος σου ιδιαίτερα αν είσαι ζώδιο είτε της γης, Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος των τελευταίων ημερών είτε του αέρα, Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμοι του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr , η εβδομάδα σου μπορεί να ανοίξει δημιουργικά και να προχωρήσει εποικοδομητικά αν δεν αφήσεις τα άσχημα στοιχεία της πραγματικότητας να σε βουλιάξουν στην αρνητικότητα και διατηρήσεις τη πνευματική σου συνείδηση καθαρή με σύμμαχο την επιμονή και πυξίδα την αγάπη.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved