Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/5

Σήμερα, μια δόση υπερβολής θα πλανιέται στην ατμόσφαιρα και στη διάθεση σου. Έτσι, ιδιαίτερα όσον αφορά το φαγητό και τα χρήματά σου, δείξε περισσότερη προσοχή...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/5

~Σελήνη στον Τοξότη~

Σάββατο, 17 Μαΐου! Χαμόγελα αισιοδοξίας μοιράζει η σημερινή μέρα με την έντονη παρουσία του Δία να υπόσχεται πολλά δώρα, ταξίδια και μπόλικη χαρά. Εμπειρίες εκπαίδευση και στιγμές διασκέδασης θα σου δείχνουν το καλό πρόσωπο της ζωής και θα σου αυξάνουν την πίστη ότι οι ευκαιρίες για ευτυχία δεν θα σταματούν να σου χτυπούν την πόρτα.


~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Στις 11:11 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και ο αυτοσεβασμός θα ανεβάσει τη διάθεση σου. Συγχρόνως η επιθυμία να κάνεις το σωστό θα σε κρατά στο ύψος των περιστάσεων και θα σε ωθεί να γυρίσεις την πλάτη σε οτιδήποτε μπορεί να απομυζήσει το απόθεμα της ακεραιότητάς σου ή να βάλει φρένο στους στόχους σου.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και Δία, όψη που κορυφώνεται αύριο, φέρνει ευδιαθεσία και ευκαιρίες για διασκέδαση και ευχαρίστηση. Μια δόση υπερβολής θα πλανιέται στην ατμόσφαιρα και στη διάθεση σου. Έτσι, ιδιαίτερα όσον αφορά το φαγητό και τα χρήματά σου, δείξε περισσότερη προσοχή.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι ζώδιο της γης, Αιγόκερως, Ταύρος, Παρθένος και του νερού, Ιχθύες, Καρκίνος, Σκορπιός και έχεις γεννηθεί στο α' δεκαημέρο.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο δώρα και όμορφες στιγμές!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved