Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/5

Σήμερα, η θέση της Σελήνης στον Τοξότη υπόσχεται χαρά, μάθηση, διασκέδαση, άθληση, ταξίδια και κάθε λογής εξωστρεφείς δραστηριότητες και εξόδους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/5

~Σελήνη στον Τοξότη~

Η Παρασκευή μπορεί άλλες φορές να ήταν κουραστική ή δύσκολη σήμερα όμως είναι ευχάριστη και θετική. Υπόσχεται χαρά, μάθηση, διασκέδαση, άθληση, ταξίδια και κάθε λογής εξωστρεφείς δραστηριότητες και εξόδους.


~Αφροδίτη σύνοδο Ουρανό~

Οι ανάγκες, οι επιθυμίες και οι αφετηρίες σε μια σχέση ή μια συνεργασία συνήθως είναι κοινές όμως στην πορεία μπορεί να γίνουν ή να εμφανιστούν σημαντικά διαφορετικές. Αν σήμερα νιώσεις ότι είσαι σε μια τέτοια κατάσταση τότε θα θελήσεις να προχωρήσεις σε αλλαγές ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αισθανθείς ότι ήρθε η ώρα να βγάλεις την κόκκινη κάρτα. Οικονομικές και αισθηματικές ανατροπές και εκπλήξεις.

~Ερμής εξάγωνο με Ουρανό & Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα παίρνουν φωτιά και αποκαλύψεις, απρόοπτες συναντήσεις και πρωτότυπες ιδέες θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Ευνοούνται οι τεχνικές ή ηλεκτρικές εργασίες και συγχρόνως οι βόλτες, οι εκδρομές, τα ταξίδια και ιδιαίτερα αν έχουν το χρώμα του έρωτα, της διασκέδασης και της ευχαρίστησης.
Περισσότερο επηρεάζεσαι από τις όψεις του Ερμή αν είσαι Δίδυμος, Κριός, Ζυγός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Θα έλκεις πρόσωπα, καταστάσεις και ευκαιρίες που θα ενισχύουν τα αισθήματα της θετικής πίστης μέσα σου, αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων ή Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος και έχεις γεννηθεί μεταξύ του β' μισού του β' δεκαημέρου και του α' μισού του γ'.

Είναι αλήθεια ότι μπορείς να δημιουργήσεις την τύχη σου και σήμερα αγαπητέ φιλέ του astrology.gr ανεξαρτήτως ζωδίου... είναι η ευκαιρία σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved