Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/5

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο της αισιοδοξίας βάζει σε κίνηση τα γρανάζια της θετικής σκέψης και της εξωστρεφούς δράσης και σε ό,τι κι αν κάνεις η ευτυχία θα βρίσκεται μπροστά σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/5

~Σελήνη στον Τοξότη~

Παγκόσμια ημέρα της οικογένειας! Ένα πανηγύρι χαράς, μια μέρα γεμάτη ξεγνοιασιά, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες θα είναι η σημερινή. Η Σελήνη στο ζώδιο της αισιοδοξίας βάζει σε κίνηση τα γρανάζια της θετικής σκέψης και της εξωστρεφούς δράσης και σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα η ευτυχία θα βρίσκεται μπροστά σου!


~Αφροδίτη σύνοδο Ουρανό~

Μετά τη χθεσινή συνάντηση της με το σκοτεινό Πλούτωνα, η Αφροδίτη κινείται για να συναντήσει τον αποκαλυπτικό Ουρανό και πολύ πιθανόν αυτές τις μέρες να νιώσεις σαν να «ξυπνάς» αισθηματικά ή οικονομικά μετά από ένα κακό όνειρο. Οι αλλαγές και οι εκπλήξεις θα είναι συνώνυμες ή ανάλογες του θάρρους και της ειλικρίνειας σου.

~Ερμής εξάγωνο με Ουρανό & Αφροδίτη~

STEFANIA 300

Ο πλανήτης της σκέψης και της επικοινωνίας συναντά αύριο τον απρόβλεπτο Ουρανό και την ερωτική Αφροδίτη και οι συνθήκες θα είναι θετικές για διαδικτυακές επαφές και γνωριμίες, ευχάριστες μετακινήσεις και εκδρομές, ομαδικές ενασχολήσεις και νοητικές απολαύσεις. Το ενδιαφέρον σου θα προκαλέσουν έξυπνες ατάκες, προτάσεις, ιδέες αλλά και φιλοφρονήσεις, κομπλιμέντα και συνθήματα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων και έχεις γεννηθεί το α' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζώδιου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, αν είσαι διαθέσιμος και ανοιχτός στο κάλεσμα της τύχης μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η χαρά θα σε συναντήσει!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved