Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/5

Τόσο στον έρωτα όσο και στις σχέσεις, το σεξουαλικό πάθος, η λίμπιντο και βαθιά κρυμμένα συναισθήματα θα πάρουν τα ηνία, ενώ θα κυριαρχήσουν οι ερωτικές αντιζηλίες και οι κρυφοί έρωτες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/5

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Τρίτη και 13 σήμερα και με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού θα έχεις την τάση να κάνεις «ζουμ» στο σκοτεινό και μυστηριώδες κομμάτι της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα, εν όψει και της αυριανής Πανσελήνου, θα υπάρχει ένταση και καχυποψία ενώ ίντριγκες και κρυφά πάθη θα στήνουν ένα χορό που το ένστικτό θα απαιτεί απόλυτη υποταγή.

~Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

«Μου έχεις κάνεις τη ζωή μου κόλαση, θα σου φύγω και θα φταις για όλα εσύ, μου χεις κάνει τη ζωή μου δύσκολή κι όμως σ' αγαπάω ακόμα πιο πολύ» είναι οι στίχοι που χαρακτηρίζουν την εκρηκτικά παθιασμένη όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα η οποία κορυφώνεται αύριο. Τόσο στον έρωτα όσο και στις σχέσεις το σεξουαλικό πάθος, η λίμπιντο και βαθιά κρυμμένα συναισθήματα θα πάρουν τα ηνία ενώ στις επάλξεις θα είναι ερωτικές αντιζηλίες και ανομολόγητοι ή κρυφοί έρωτες. Στον οικονομικό τομέα, προμηνύονται μυστικές χρηματικές συναλλαγές ενώ προσοχή θέλουν οικονομικά θέματα που σχετίζονται με φόρους, δάνεια, συντάξεις και πάσης φύσεως επιδόματα.
Περισσότερο από την όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως και Καρκίνος γεννημένος στο α' μισό του β' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας είσαι σήμερα αν ανήκεις στα ζώδια του νερού, Σκορπιός, Ιχθύες, Καρκίνος και της γης, Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως και συγκεκριμένα στο α' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, αν δεις σήμερα μια κρίση ή ένα πρόβλημα ως κίνητρο για εσωτερική αναζήτηση ή εξέλιξη μιας σχέσης σου τότε θα είσαι από τους κερδισμένους της ημέρας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved