Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/5

Από αισθηματικής πλευράς η μέρα είναι ιδανική για να βάλεις το ρομαντικό στοιχείο στη ζωή σου και να απολαύσεις τις χαρές της συντροφικότητας, του έρωτα και της θετικής επικοινωνίας...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/5

~Σελήνη στο Ζυγό~

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014! Η εβδομάδα ανοίγει, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, με θέματα σχέσεων να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Η επιθυμία να ανέβεις τη γέφυρα της συμφιλίωσης και να συνεργαστείς, λαμβάνοντας υπόψη την πλευρά του άλλου χωρίς να οχυρωθείς στη δική σου, θα βρει τρόπο να σε οδηγήσει στο δρόμο τόσο της ισορροπίας όσο και της συναισθηματικής ειρήνης.
Από αισθηματικής πλευράς η μέρα είναι ιδανική για να βάλεις το ρομαντικό στοιχείο στη ζωή σου και να απολαύσεις τις χαρές της συντροφικότητας, του έρωτα και της θετικής επικοινωνίας. Όσον αφορά τη διατροφή σου ο εχθρός σου μπορεί να αποδειχθεί σκέτη... γλύκα. Πρόσεχε, λοιπόν, όχι ό,τι μόνο εμφανώς έχει ζάχαρη αλλά και τροφές στις οποίες μπορεί να κρύβεται.

~Ερμής τρίγωνο με Άρη~

STEFANIA 300

Άδραξε την ευκαιρία! Όσο περισσότερο ανοιχτόμυαλος, εξωστρεφής, αισιόδοξος και ανοιχτός σε εμπειρίες είσαι σήμερα τόσο πιο τυχερός θα είσαι. Μετακινήσεις, ιδέες, επαφές και νεαρά πρόσωπα μπορούν να συμβάλλουν θετικά σε μια δραστηριότητα σου, εργασία ή ό,τι άλλο θέλεις να πετύχεις. Ευνοούνται επισκευές, τεχνικές εργασίες, νοητικές ασχολίες και κάθε λογής πρακτικές εφαρμογές.

Στους ευνοούμενους της ημέρας βρίσκεσαι σήμερα, φίλε του astrology.gr, αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος και Τοξότης, Λέων γεννημένος είτε στα τέλη του α' δεκαημέρου και στις αρχές του β είτε στο γ' δεκαήμερο.

To astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα γεμάτη χαρά και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved