Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/5

Σήμερα, μπορείς να βρεις εποικοδομητικούς τρόπους για να αντιμετωπίσεις στρεσογόνες καταστάσεις και να αλλάξεις μια «ανθυγιεινή» για εσένα στάση απέναντι στα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/5

~Σελήνη στην Παρθένο~

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014! Σήμερα και αύριο το αστρολογικό σκηνικό φιλοξενεί όψεις που θα ζορίσουν πολλούς. Είτε είσαι μέσα σε αυτούς είτε όχι, φίλε του astrology.gr, με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου μπορείς να αξιοποιήσεις δύο βασικές αρετές της, τη λογική και τη γήινη σοφία της, αφενός για να βρεις εποικοδομητικούς τρόπους να αντιμετωπίσεις στρεσογόνες καταστάσεις και αφετέρου για να αλλάξεις μια «ανθυγιεινή» για εσένα συμπεριφορά ή στάση απέναντι στα πράγματα.


~Σελήνη στο Ζυγό~

Από νωρίς το βράδυ και συγκεκριμένα από τις 20:18 η Σελήνη περνά στο θετικό ζώδιο του Ζυγού και ευνοείται να δώσεις προτεραιότητα σε σχέσεις και ζητήματα που τις αφορούν. Δύο από τα στοιχεία μιας καλής σχέσης είναι η αγάπη και η επικοινωνία. Αν, φίλε του astrology.gr, κάνεις «ζουμ» σε αυτά τότε θα ακολουθήσει το «αγκαλιάστηκαν και... έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».


~Ήλιος αντίθεση με Κρόνο~

«Άγχος, κούραση, απογοήτευση» υποδεικνύει η αντίθεση Ηλίου – Κρόνου και από τη μια ο ύπνος μπορεί να αποδειχθεί η πιο αποτελεσματική κούρα, κι ανέξοδη κιόλας, κι από την άλλη το να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί θα έχει αγχολυτική δράση.

~Αφροδίτη αντίθεση με Άρη & Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Στους παλμούς, αρνητικών όψεων που κορυφώνονται αύριο πρόσεχε μην μεγαλώσει η μύτη σου σαν του Πινόκιο ή/ και βρεθείς να «τρώγεσαι» με κάποιον σαν... το σκύλο με τη γάτα!

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως ή Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος του β' μισού του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις ένα Σαββατοκύριακο στη διάρκεια του οποίου θα ανακτήσεις τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική ευεξία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved