Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/5

Οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα, πεις, σκεφτείς, δεις, ακούσεις ή έρθεις αντιμέτωπος «Ανάλυσε το!». Το υπαγορεύει η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/5

~Σελήνη στην Παρθένο~

Οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα, πεις, σκεφτείς, δεις, ακούσεις ή έρθεις αντιμέτωπος «Ανάλυσε το!». Το υπαγορεύει η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου. Αν η ανάλυση γίνει πριν ή αφότου συμβεί, εξαρτάται από την περίπτωση, έχοντας οδηγό τη λογική και εξετάζοντάς το απ' όλες τις πλευρές και σε όλες του τις λεπτομέρειες θα έχεις τη δυνατότητα να... το κατανοήσεις καλύτερα!

~Ήλιος αντίθεση με Κρόνο~

STEFANIA 300

Αύριο κορυφώνεται η αντίθεση Ηλίου – Κρόνου και ίσως κάποια στιγμή σήμερα φίλε του astrology.gr μονολογήσεις... «Όλα μου φαίνονται βουνό»! Η οικονομική κρίση, η πολύ δουλειά, οι πιεστικές υποχρεώσεις και η συσσωρευμένη κούραση, τόσο σωματική όσο και ψυχική, ίσως σε έχουν φτάσει στα όρια σου. Για να επανακτήσεις τη δύναμη σου χρειάζεσαι «λίγο χώρο και χρόνο για σένα», να μείνεις μόνος σου, να ξεκουραστείς. Αν το κάνεις αυτό, τότε τις επόμενες μέρες θα μπορείς πάλι να συγκεντρωθείς σε όσα σε απασχολούν και μάλιστα με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας!
Περισσότερο επηρεάζεσαι από την όψη Ηλίου – Κρόνου αν είσαι Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος γεννημένος στα τέλη του β' και στις αρχές του γ' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της μέρας βρίσκεσαι σήμερα αν είσαι ζώδιο της γης, Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος ή του νερού, Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος και συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί το β' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, όσο περισσότερο ασχοληθείς με κάτι που το θεωρείς χρήσιμο ή ωφέλιμο τόσο πιο όμορφα θα νιώθεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved