Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/5

Από αισθηματικής πλευράς, αυξάνονται τα χτυποκάρδια και οι πιθανότητες επιτυχίας στον έρωτα και δύσκολα θα μπορείς να τα απαρνηθείς, φίλε του astrology.gr...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/5

~Σελήνη στον Λέοντα~

Τετάρτη, 7 Μάιου 2014! Βρισκόμαστε στην καρδιά της εβδομάδας και με τη Σελήνη στο θετικό ζώδιο του Λέοντα ευνοείται να κάνεις πράγματα για να διατηρήσεις τη ζωντάνια και τη καλή σου διάθεση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 13:50 ίσως να αισθανθείς κόπωση, κάποια αδυναμία να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις ή κάτι να ρουφάει την ενέργεια σου. Η τροφή μπορεί να αποτελέσει το δυναμωτικό σου, για αυτό δώσε ιδιαίτερη έμφαση στην καλή διατροφή.
Από αισθηματικής πλευράς, αυξάνονται τα χτυποκάρδια και οι πιθανότητες επιτυχίας στο παιχνίδι του έρωτα και δύσκολα θα μπορείς να τα απαρνηθείς, φίλε του astrology.gr, καθώς όπως έλεγε και η Αντιγόνη «Έρωτα ανίκητε στη μάχη... κανείς δεν γλιτώνει από σε, μήτε θεός μήτε θνητός».

~Ερμής στους Διδύμους~

STEFANIA 300

Η παρουσία του Ερμή από σήμερα, 7/5 και ως 29/5 στο έξυπνο και αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων υποδεικνύει περισσότερο φλερτ, πειράγματα και χιούμορ που θα ίπταται στην ατμόσφαιρα όπως οι πεταλούδες στο γαλάζιο ουρανό. Τσάντες και βαλίτσες έτοιμες για αναχώρηση και πάρα πολλές μετακινήσεις και εκδρομές, με την επικοινωνία να κρατά το κλειδί της επιτυχίας.
Η ερωτική διάθεση θα είναι διάχυτη και ευνοείται να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός ή Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος, γεννημένος είτε στο β' μισό του β' δεκαημέρου είτε στο γ' δεκαήμερο.
To astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη μέρα δίνοντας έμφαση στην αγάπη και τη χαρά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved