Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/5

Στο δρόμο της ευτυχίας και της επιτυχίας θα αισθανθείς ότι περπατάς σήμερα σε υποθέσεις που σχετίζονται με την πρόοδο και την ανάπτυξη σου και ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσεως...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/5

~Σελήνη στον Λέοντα~

Την πιο όμορφη εποχή της γιορτάζει η φύση, την άνοιξη και σήμερα με τη Σελήνη στο λαμπερό Λέοντα το κλίμα είναι θετικό για να χαρείς μαζί της κάνοντας κάτι που σου αρέσει, σε διασκεδάζει και βρίσκεται στο επίκεντρο των κλίσεων, των ταλέντων και των ενδιαφερόντων σου.

~Ήλιος εξάγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Θα' ναι σαν να μπαίνει άνοιξη! Μεγάλη ευχαρίστηση θα έχεις σήμερα σε οτιδήποτε κι αν κάνεις ενώ ευκαιρίες, μικρές ή μεγάλες, ανοίγονται μπροστά σου για να περάσεις καλά και να γευτείς τη χαρά. Στο δρόμο της ευτυχίας και της επιτυχίας θα αισθανθείς ότι περπατάς σήμερα σε υποθέσεις που σχετίζονται με την πρόοδο και την ανάπτυξη σου και ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσεως. Αν και σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά της Δίαιτας, με την όψη Ήλιου - Δία ίσως πρέπει να βάλεις λίγο φρένο στην τάση να φας σε μεγάλες ποσότητες, αν θες να μην σε βαραίνουν παραπανίσια κιλά το καλοκαίρι που οσονούπω έρχεται.
Η ευμενής όψης Ηλίου – Δία μπορεί να έχει πιο δυνατό αντίχτυπο στη ζωή σου αν είσαι Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος, Ιχθύς, Σκορπιός του β' δεκαημέρου ή έχει πλανήτες ή άλλα αστρολογικά σημεία σε αυτά τα ζώδια.

Στο ζενίθ της θα είναι σήμερα τόσο η αυτοεκτίμηση σου όσο και η διάθεση σου αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης και έχεις γεννηθεί είτε το β' μισό του α' δεκαημέρου είτε το α' μισό του β΄.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, να θυμάσαι ότι ο καθένας μπορεί σήμερα να νιώσει την ευτυχία απολαμβάνοντας... την κάθε όμορφη στιγμή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved