Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/5

Η Σελήνη στον Καρκίνο να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που συνδέονται με την ακίνητη περιουσία, την οικία, την οικογένεια, την διατροφή, καθώς και σε υποθέσεις του παρελθόντος...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/5

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Η εβδομάδα ανοίγει με την Σελήνη στον Καρκίνο να στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που συνδέονται με την ακίνητη περιουσία, την οικία, την οικογένεια, την διατροφή αλλά και υποθέσεις είτε του παρελθόντος είτε που σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες. Βασικό κλειδί στην εξέλιξη τους θα παίξει η συναισθηματική σου κατάσταση ή/και η φωνής της διαίσθησης σου.


~Σελήνη στον Λέοντα~

Το βράδυ, στις 20:55, η Σελήνη εισέρχεται στο θετικό ζώδιο του Λέοντα και τα δώρα της χαράς και της διασκέδασης απλώνονται μπροστά σου. Η ζωή είναι ωραία θα πεις αν είσαι ερωτευμένος και το βέλος του φτερωτού θεού θα σε βρει πιο εύκολα αν είσαι αισθηματικά διαθέσιμος.

~Ήλιος εξάγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Στην επιρροή της θετικής όψης Ηλίου – Δία που κορυφώνεται αύριο «όλα δεξιά» μπορούν να σου πάνε σήμερα σε ό,τι και αν ασχοληθείς, σχεδιάζεις ή θέλεις να πετύχεις. Δώσε έμφαση σε θέματα οικονομικά ή αισθηματικά.
Η ευεργετική επίδραση της όψης Ηλίου – Δία θα είναι πιο έντονη αν είσαι Καρκίνος, Ταύρος, Ιχθύς, Παρθένος και Αιγόκερως ή Σκορπιός του β' δεκαημέρου.

Αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του γ' δεκαημέρου το θερμόμετρο της διάθεσης σου θα ανέβει ιδιαίτερα υψηλά.

Θετική και όμορφη θα είναι η μέρα σου, φίλε του astrology.gr, ανεξαρτήτως ζωδίου αν δεις και αξιοποιήσεις τις εξαιρετικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται σήμερα. Τα μάτια σου ανοιχτά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved