Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/5

Θα είναι πιο εύκολο για σένα να νιώσεις καλά, αν αφήσεις τον εαυτό σου να ξαναγίνει παιδί, έρθεις πιο κοντά με τους άλλους και φροντίσεις τη διατροφή σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/5

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Κυριακή των μυροφόρων! Η Σελήνη που για δεύτερη μέρα βρίσκεται στον υδάτινο Καρκίνο υποδεικνύει ότι η λύπη και η στεναχώρια είναι φυσιολογικά συναισθήματα που ο καθένας βιώνει και σύντομα τα ξεπερνάει. Την ωραιότερη εποχή του χρόνου που ο ήλιος λάμπει και τα λουλούδια ανθίζουν θα είναι πιο εύκολο για σένα να νιώσεις καλά, αν αφήσεις τον εαυτό σου να ξαναγίνει παιδί, να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τους άλλους και να φροντίσεις τόσο για την ενυδάτωση του οργανισμού σου όσο και την καλή διατροφή σου.


~Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Αναγεννητική η δύναμη της όψης Ηλίου – Πλούτωνα που κορυφώνεται τα ξημερώματα και σε ωθεί να διώξεις από μέσα σου το γκρίζο και να πετάξεις από πάνω σου κάθε λογής βάρη, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Σε οικονομικό επίπεδο θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό, ενώ σε ερωτικό ίσως πραγματοποιήσεις μια αλλαγή που θα μεταμορφώσει εξ ολοκλήρου την αισθηματική σου ζωή.

Ιδιαίτερα θετικά επηρεάζεσαι από την αναμορφωτική ενέργεια της όψης Ηλίου – Πλούτωνα αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος και Σκορπιός ή Ιχθύς που έχει γεννηθεί στο α' μισό του β' δεκαημέρου.

Συναισθηματική ικανοποίηση σου υπόσχεται το αστρολογικό σκηνικό της ημέρας αν ανήκεις στα ζώδια του νερού, Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός και συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθεί στο β' δεκαήμερο.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη, χαρούμενη και ανοιξιάτικη Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved