Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/5

Αν πιάσεις σήμερα τον εαυτό σου να μεμψιμοιρεί και να κάνει ηττοπαθείς σκέψεις τότε να ξέρεις ότι δεν είναι όλα βουνό αλλά πιθανόν να σου φαίνονται έτσι...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/5

~Σελήνη στους Διδύμους και στον Καρκίνο~

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014! Μετακινήσεις, εκδρομές και επαφές ευνοούνται τις πρώτες πρωινές ώρες που η Σελήνη θα είναι στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων. Αντίθετα από τις 9:12 που η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο υπάρχει η τάση να μπεις στο καβούκι σου είτε αυτό είναι το σπίτι σου είτε το συναισθηματικό σου καταφύγιο.


~Ερμής αντίθεση με Κρόνο~

Αν πιάσεις σήμερα τον εαυτό σου να μεμψιμοιρεί και να κάνει ηττοπαθείς σκέψεις τότε ο νους σου έχει κολλήσει στα γρανάζια της αντίθεσης Ερμή – Κρόνου. Δεν είναι όλα βουνό αλλά πιθανόν να σου φαίνονται έτσι, εξαιτίας δυσκολιών και αργών ρυθμών, κυρίως σε θέματα οικονομικά και ερωτικής ζωής. Μην ανησυχείς, σε αντίθεση με ό,τι νομίζεις δεν θα είναι έτσι για πάντα τα πράγματα στη ζωή σου.

~Αφροδίτη στον Κριό~

STEFANIA 300

Έρχονται νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά το χρήμα και τον έρωτα. Από σήμερα 3/5 και ως τις 29/5 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον μαχητικό και θαρραλέο Κριό. Αυτό σημαίνει ότι τόσο σε οικονομικά όσο και αισθηματικά θέματα, φίλε του astrology.gr, ήρθε η ώρα να κάνεις νέα βήματα, να αγωνιστείς και να διεκδικήσεις. Φωτιά θα πάρουν νέες σχέσεις και καινούργιες συνεργασίες, ενώ σε όλων των ειδών τις σχέσεις δεν θα λείψουν ούτε οι εντάσεις ούτε οι διαφωνίες. Από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορείς να αφήσεις στην άκρη τα παλτό και τις μπότες και να μείνεις με το κοντομανικό, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό και τη βιασύνη να πάρουν τα ηνία ούτε σε οικονομικά ούτε σε ερωτικά ζητήματα.

Περισσότερο θετικά από τη διέλευση της Αφροδίτης στον Κριό επηρεάζεσαι αν ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς, Κριός, Λέων, Τοξότης και του αέρα, Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος.

Αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του α' δεκαημέρου ο «θερμοστάτης» της διάθεσης σου θα είναι ανεβασμένος.

Το astrology. gr, σου εύχεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με όμορφες ασχολίες και πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved