Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/5

Μετακινήσεις, επαφές και ποικιλία ενδιαφερόντων θα έχεις σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους να σου δίνει συνεχώς ιδέες...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/5

~Σελήνη στους Διδύμους~

Καλό μήνα! Πρωτομαγιά με τη Σελήνη στους Δίδυμους σημαίνει γιορτή με χαρά και κέφι. Στεφάνι με τα χεράκια σου ενδείκνυται να κάνεις, με πολλά-πολλά λουλούδια όμορφα και μεταξύ τους διαφορετικά. Βάλε τριαντάφυλλα, γαρίφαλα, βιόλες, πασχαλιές, γεράνια, για να είναι το σπίτι σου ανθισμένο και για να είναι γεμάτο πάντα, βάλε στάχυα με λουλούδια του κάμπου, όπως μαργαρίτες ή παπαρούνες.

~Οι όψεις της Σελήνης~

STEFANIA 300

Μετακινήσεις, επαφές και ποικιλία ενδιαφερόντων θα έχεις σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους να σου δίνει συνεχώς ιδέες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις 13:22 το μεσημέρι ευνοεί να «κλέψεις» ή να αντιγράψεις κάτι και συγχρόνως σε προειδοποιεί να προσέχεις μη ξεχάσεις ή μπερδέψεις κάτι όπως ένα μήνυμα ή το δρόμο. Επίσης, πρόσεχε πού και τι τρως! Το βράδυ στις 21:02 η Σελήνη συναντά τον Άρη και η ώρα είναι ιδανική για παρεΐστικες ασχολίες και βέβαια φλερτ ή ερωτικές «τρελίτσες».

Στους τυχερούς της μέρας ανήκεις αν είσαι ζώδιο του αέρα, Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός ή της φωτιάς Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθείς είτε στο α' δεκαήμερο είτε στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, σήμερα μπορείς να έχεις μια καταπληκτική Πρωτομαγιά, αν δώσεις έμφαση στην επικοινωνία και φροντίσεις να έχεις καλή παρέα. Σε βόλτες και εξόδους μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί το χαμόγελο σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved