Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/4

Αν κάτι πρέπει να αποφύγεις σήμερα είναι να καταπιέσεις κάποιον γιατί τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ξυπνήσεις το πείσμα του...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/4

~Σελήνη στον Ταύρο~

Ο Απρίλης τελειώνει με τη Σελήνη στο υπομονετικό, μεθοδικό και αποφασιστικό ζώδιο του Ταύρου και πολλά πράγματα μπορείς να τα καταφέρεις σήμερα με τη δύναμη της αγάπης και της στοργής. Ευνοείται να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα και συνάμα να καλλιεργήσεις κάθε σου καλλιτεχνική τάση. Αν κάτι πρέπει να αποφύγεις σήμερα είναι να καταπιέσεις κάποιον γιατί τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ξυπνήσεις το πείσμα του Ταύρου. Δεν σε συμφέρει αυτό!

~Ερμής εξάγωνο με Δία~

STEFANIA 300

Από την άλλη, η ευνοϊκή όψη Ερμή – Δία που πραγματοποιείται κατά τις πρωινές ώρες βοηθά μέσα από σκέψεις, ιδέες, επαφές και ευχάριστες μετακινήσεις να δοθεί λίγη ελαφρότητα στο άχθος της ζωής και να δεις τα πράγματα θετικά. Η όψη αυτή δεν σε οδηγεί να γίνεις ούτε αιθεροβάμων ούτε χιμαιροκυνηγός, αλλά σε κατευθύνει να έχεις συναίσθηση της πραγματικότητας. Εξάλλου ο Ερμής είναι στον πρακτικό Ταύρο και προσφέρεται να αξιοποιήσεις ότι καλό υπάρχει στη ζωή σου, για να προχωράς με άσβεστη επιμονή στο δρόμο της ευτυχίας.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος γεννημένος το β' ή το γ' δεκαήμερο.

Ανεξαιρέτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, αν είσαι άνθρωπος με χαρακτήρα και αξίες τότε με ό,τι και αν ασχοληθείς σήμερα θα τα καταφέρεις γιατί είσαι πρωτίστως ένας πλούσιος άνθρωπος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved