Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/4

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο πρακτικό και ρεαλιστικό ζώδιο του Ταύρου, έρχεται με εφαρμόσιμες λύσεις να εξοστρακίσει πολλά αρνητικά και να στηρίξει νέα βήματα σε πιο στέρεες βάσεις...…

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/4

~Νέα Σελήνη στον Ταύρο~

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014! Ο Απρίλιος λίγο πριν φτάσει στο τέλος του φιλοξενεί ένα σπουδαίας αστρολογικής σημασίας γεγονός που υπόσχεται χαρά και ευτυχία μέσα από την έναρξη ενός νέου κύκλου αφενός σε αισθηματικά και αφετέρου σε οικονομικά θέματα. Πρόκειται για τη Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται νωρίς το πρωί στις 09:14 στο πρακτικό και ρεαλιστικό ζώδιο του Ταύρου και η οποία έρχεται με εφαρμόσιμες λύσεις να εξοστρακίσει πολλά αρνητικά και να στηρίξει νέα βήματα σε πιο στέρεες βάσεις.

~Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Κορυφώνεται σήμερα η όψη Ερμή – Πλούτωνα στην επιρροή της οποίας μπορείς να διευθετήσεις υποθέσεις με εφορίες, χρηματοπιστωτικά ή ασφαλιστικά ιδρύματα, να κάνεις κάποια αίτηση ή να πληροφορηθείς για κάποιο επίδομα ή οικονομική ενίσχυση. Από αισθηματικής απόψεως, για να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις χρειάζεται επιμονή και να κατανοήσεις από μόνος σου τις επιθυμίες του άλλου. Σε κάποιες καταστάσεις, και μόνο αν σκεφτείς «το ξεπέρασα στο παρελθόν, άρα μπορώ και τώρα» θα αρκεί για να πάρεις τη δύναμη να προχωρήσεις.
Περισσότερες ευκαιρίες οικονομικής, ψυχικής και αισθηματικής ανασύνταξης θα έχεις αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου ή αν έχεις κάποιο πλανήτη ή σημείο σε αυτά τα ζώδια.


Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι είτε ζώδιο της γης, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, είτε του νερού, Σκορπιός, Ιχθύες, Καρκίνος και συγκεκριμένα αν έχεις γεννηθείς στο β' μισό του α' δεκαημέρου και στο α' μισό του β'.

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, αγαπητέ φίλε του astrology.gr , ανεξαρτήτως ζωδίου στα οικονομικά ή/και στα αισθηματικά είναι σίγουρο πως πλέον θα υπάρχουν λόγοι για να χαμογελάς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved