Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/4

Με τη Σελήνη στον πρακτικό και γήινο Ταύρο είναι απαραίτητο ένα νοικοκύρεμα στα αισθηματικά σου καθώς και μια επιμέλεια των οικονομικών θεμάτων, με στόχο τη βελτίωση τόσο της δικής σου ζωής όσο και των δικών σου ανθρώπων…

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/4

~Σελήνη στον Κριό~

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014! Ένα νέο κύκλο στην καθημερινή ροή της ζωής σου δείχνει η παρουσία της Σελήνης στον Κριό σήμερα και πιθανόν να χρειαστεί να ξυπνήσεις πιο νωρίς, να φτάσεις κάπου πρώτος ή απλά να έχεις ανυπομονησία για να κάνεις ή μέχρι να γίνει κάτι.


~Σελήνη στον Ταύρο~

Γύρω στις 17:00 η Σελήνη εισέρχεται στον πρακτικό και γήινο Ταύρο και ίσως, φίλε του astrology, gr ένα νοικοκύρεμα στα αισθηματικά σου κατά τις απογευματινές ώρες να αποδειχθεί αυτό που ζητάς. Συγχρόνως, ευνοείται να δώσεις έμφαση στην οικονομική σου κατάσταση και στο πως μπορεί αυτή να επιτρέψει τόσο σε σένα και όσο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα να ζείτε καλά και με ασφάλεια.

~Ερμής τρίγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Στην επιρροή της αυριανής όψης Ερμή – Πλούτωνα η μέρα είναι ιδανική για να έχεις νέα, συναντήσεις, μετακινήσεις και να κάνεις ρυθμίσεις σχετικά με φορολογικά και χρηματοπιστωτικά θέματα. Στα αισθηματικά, ευνοούνται βολιδοσκοπήσεις, μυστικές επαφές και τετ-α-τετ απόλυτου... ερωτικού πάθους.

Αν έχεις γεννηθεί στις τελευταίες μέρες των ζωδίων της φωτιάς, Κριός, Λέων, και στις αρχές των ζωδίων της γης, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ανήκεις στους πιο τυχερούς της μέρας.

Χαρά και ηρεμία υπόσχεται το σημερινό αστρολογικό σκηνικό αν ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, δεν αφήσεις τη στιγμή να χάνεται αλλά απολαμβάνεις ό,τι ακούς, βλέπεις, μυρίζεις ή σου ομορφαίνει τη ζωή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved