Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/4

Kατά τη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη σχηματίζει μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις, οπότε καλό είναι να... σπεύσεις βραδέως για να αποφύγεις ατυχήματα και απροσεξίες.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/4

~Σελήνη στον Κριό~

Κυριακή του Θωμά! Με τη μαχητική και αγωνιστική Σελήνη στον Κριό η δράση μπορεί σήμερα να αποδειχθεί μια χρήσιμη στρατηγική αντιμετώπισης, ιδιαίτερα αν η προσοχή σου εστιαστεί είτε στην επίλυση θεμάτων είτε στη θετική ικανοποίηση μιας επιθυμίας. Συγκράτησε στο νου σου ότι η ανυπομονησία και η ορμή αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αυτής της ενθουσιώδους Σελήνης. Επειδή όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη σχηματίζει μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις, καλό είναι να... σπεύσεις βραδέως για να αποφύγεις ατυχήματα και απροσεξίες.

~Ήλιος εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Μικρής ισχύος αλλά θαυμάσιας επίδρασης είναι η όψη που σχηματίζει σήμερα ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα. Υπόσχεται χαρά και ευτυχία και κάτι καλό να έχεις να ελπίζεις, ενώ δεν αποκλείεται μια ευχή σου να βγει αληθινή. Όμορφα γεγονότα, ρομαντικές ιστορίες και καλλιτεχνικά events μπορούν σήμερα να φέρουν το χαμόγελο τόσο στο χείλη όσο και τη ζωή σου.
Η θετική επιρροή του Ήλιου – Ποσειδώνα θα χρωματίσει πιο έντονα τη μέρα σου αν ανήκεις στα ζώδια της γης, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως, και στην τριπλότητα του νερού, Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του β' δεκαημέρου σήμερα θα τρέχεις να προλάβεις μια όμορφη μάχη ή μια περιπετειώδη πρόκληση.

Σε γενικές γραμμές, αν μετριάσεις την τάση για απερισκεψίες, φίλε του astrology.gr, και εστιαστείς στο πως θα κάνεις τη μέρα σου και τη ζωή σου πιο όμορφη, η γεύση που θα σου αφήσει η σημερινή Κυριακή θα είναι πολύ... γλυκιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved