Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/4

Θετικές συζητήσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και ευτυχείς επαφές που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, ομορφιά και έρωτα προμηνύει σήμερα η σύνοδος Ηλίου - Ερμή...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/4

~Σελήνη στους Ιχθύες & Σελήνη στον Κριό~

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014. Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Ιχθύες το ζώδιο που συμβολίζει την ανάγκη για ξεκούραση, ηρεμία, χουζούρι και την αποφυγή ευθυνών και εργασιών. Το μεσημέρι όμως ακριβώς στις 13:00 περνά στο ζώδιο της δράσης τον Κριό και ως εκ τούτου η ενεργητικότητα σου θα αυξηθεί και η σεξουαλική επιθυμία θα βρεθεί στο απόγειο της.


~Ήλιος σύνοδο με Ερμή~

Θετικές συζητήσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και ευτυχείς επαφές που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, ομορφιά και έρωτα προμηνύει σήμερα η σύνοδος Ηλίου – Ερμή και αν αναζητάς μια καλή ευκαιρία για να προωθήσεις σχετικά θέματα τότε σήμερα είναι η ιδανική μέρα.

~Ερμής εξάγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Η ευμενής όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι καθώς δεν θα απασχολείς το μυαλό σου, φίλε του astrology.gr, με το να μεμψιμοιρείς, αφενός θα σκεφτείς θετικά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να συναντήσεις τη χαρά και να απολαύσεις τον έρωτα και αφετέρου σε πολλά θέματα θα έχεις θεία... έμπνευση!

Νέες συγκινήσεις έχει να σου προσφέρει η σημερινή μέρα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο ενός εκ των ζωδίων της φωτιάς, του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη ενώ το δρόμο που θα σε οδηγήσει στα όνειρα σου θα βρεις σήμερα αν είσαι Ταύρος, Ιχθύς, Αιγόκερως, Καρκίνος γεννημένος στο α' δεκαήμερο.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις ένα μοναδικό Σάββατο αν διοχετεύσεις την ενεργητικότητα σου σε οτιδήποτε θετικά και δυνατά σε... ξεσηκώνει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved