Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/4

Η ευμενής όψη τριγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο μπορεί να επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο μια γνωριμία, σχέση ή δέσμευσή σου. Καιρός, λοιπόν, για κάτι θετικό!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/4

~Σελήνη στους Ιχθύες~

Παρασκευή 25 Απρίλιου. Ο μήνας φτάνει αισίως στο τέλος του και ίσως ήδη σκέφτεσαι πως θα χαρείς το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου μιας και η παρουσία της Σελήνης σήμερα στους Ιχθύες δεν ευνοεί καθόλου τα πρακτικά και σοβαρά ζητήματα. Αντίθετα, με το άρμα της φαντασίας, σε ταξιδεύει σε μέρη που θέλεις να βρεθείς και ονειρεύεσαι συνθήκες που θέλεις να ζεις. Οι όψεις που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη είναι όλες θετικές και ως εκ τούτου καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας πράγματα και γεγονότα θα συμβάλλουν στην ενστάλαξη ελπίδας, ενώ σε αισθηματικά ζητήματα το κύριο κριτήριο θα είναι αν υπάρχει «χημεία». Αν υπάρχει, τότε η πυξίδα του έρωτα θα δείξει τη χαρά.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Η ευμενής όψη τριγώνου που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στην Αφροδίτη που συμβολίζει τις οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις και τον Κρόνο που συνδέεται με την υπευθυνότητα προσφέρεται για επαγγελματικές συμφωνίες, οικονομικές αγορές, χρηματοοικονομικά ζητήματα και μπορεί να επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο μια γνωριμία, σχέση ή δέσμευση σου. Καιρός, λοιπόν, για κάτι θετικό!

Στα νερά της ευτυχίας θα κολυμπήσεις σήμερα αν ανήκεις στα ζώδια του νερού, Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος και της γης, Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως και ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο β' δεκαήμερο και στις αρχές του γ'.

Συναρπαστική, όμορφη και ερωτική θα είναι η Παρασκευή σου, φίλε του astrology.gr, αν ό,τι κάνεις το κάνεις με φόντο την αγάπη και στόχο την ευτυχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved