Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/4

Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων και η διάθεση σου ενδέχεται να είναι ασταθής ή η ενεργητικότητα σου να μειωθεί…

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/4

~Σελήνη στον Υδροχόο – Σελήνη στους Ιχθύες~

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο να επικεντρώνει τις πρώτες πρωινές ώρες την προσοχή σε θέματα και πράγματα που συνδέονται με τον ηλεκτρισμό, το ίντερνετ, τους φίλους, τις πρωτοποριακές εργασίες και ανακαλύψεις. Λίγο πριν τις 10:00 το πρωί η Σελήνη εισέρχεται στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων και η διάθεση σου ενδέχεται να είναι ασταθής και η ενεργητικότητα σου να μειωθεί. Ίσως, αναρωτηθείς για το κρυφό νόημα κάποιας κατάστασης ενώ ευνοείται να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε σου κάνει καλό ή είναι θεραπευτικό.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Στην επιρροή της θετικής όψης μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου που κορυφώνεται αύριο η τρυφερότητα και η στήριξη μπορεί σήμερα, φίλε του astrology.gr, να ενδυναμώσει τις σχέσεις σου, ενώ οι συναναστροφές με άτομα ώριμα, μεγαλύτερα ή καταξιωμένα μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ωφέλιμες ή και χρήσιμες. Ευνοούνται αγορές πραγμάτων που έχουν ανθεκτικότητα.

Η τύχη σε συντροφεύει περισσότερο σήμερα αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου ενώ ευκαιρίες για χαλάρωση και ξεγνοιασιά σου παρουσιάζονται αν είσαι ζώδιο της γης, Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η μέρα σου μπορεί να είναι πολύ όμορφη αν η αγάπη βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου ή γίνει η πηγή της έμπνευσης σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved