Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/4

Η Λαμπροβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω στο ζώδιο που συμβολίζει την παύση να ευνοεί εξόδους και δραστηριότητες σε μέρη ορεινά, κοινωνικές επισκέψεις και πιάτα κρύα και στεγνά...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/4

~Σελήνη στον Αιγόκερω~

Η δεύτερη βδομάδα του Πάσχα ή Λαμπροβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Αιγόκερω στο ζώδιο που συμβολίζει την παύση να υποδεικνύει ότι σήμερα είναι μέρα αργίας και ευνοεί εξόδους και δραστηριότητες σε μέρη ορεινά, σε χώρους μοναστηριακούς ή αρχαιολογικούς, κοινωνικές επισκέψεις και πιάτα κρύα και στεγνά.

~Ουρανός τετράγωνο με Πλούτωνα – Δίας αντίθεση με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Υπό την επιρροή δύσκολων όψεων μεταξύ βαριών πλανητών αυτές τις ημέρες οι ανασφάλειες και οι φόβοι γίνονται πιο έντονοι. Ίσως ανησυχήσεις μήπως χάσεις κάτι που με κόπο έχεις χτίσει ενώ συγχρόνως παλεύοντας να πετύχεις τους στόχους σου πιθανόν κάπου να χάσεις το μέτρο. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ορθή κρίση, η οποία είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και την οποία συνήθως αποκτάς αφού έχει κάνεις λάθη, για αυτό μην φοβάσαι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, απλά να είσαι όσο πιο προσεκτικός μπορείς.

Περισσότερο επηρεάζεσαι αν είσαι γεννημένος στον παρορμητικό σταυρό, Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό το β' δεκαημέρου.

Αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος, Ιχθύς και Σκορπιός του β' δεκαημέρου η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα.

Αν πάλι, ανήκεις σε κάποιο άλλο ζώδιο, αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι σήμερα με τη Σελήνη στον ολιγαρκή Αιγόκερω είναι ότι δεν χρειάζονται πολλά για να περάσεις καλά μόνο καλή διάθεση, καλή παρέα και καλή καρδιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved