Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/4

Σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη, το ζώδιο που συμβολίζει την αισιοδοξία και την αφθονία μπορείς να τα κάνεις όλα με χαρά, απλοχεριά και γενναιοδωρία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/4

~Σελήνη στον Τοξότη~

Μεγάλο Σάββατο και, αν δεν έχεις φτιάξει κουλούρια ή τσουρέκια και δεν έχεις βάψει κόκκινα αυγά, σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο που συμβολίζει την αισιοδοξία και την αφθονία μπορείς να τα κάνεις με χαρά, απλοχεριά και γενναιοδωρία. Η εξωστρεφής φύση του Τοξότη δείχνει ότι οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι, πολλές εργασίες θα γίνουν σε εξωτερικό χώρο και το φιλί της αγάπης το πιθανότερο είναι το δώσεις με πολλά πρόσωπα στον περίβολο της εκκλησίας.

~Σελήνη τρίγωνο με Ερμή~

STEFANIA 300

Όλο και κάπου θα έχεις να πας σήμερα ή/και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με κάποιο πρόσωπο, να συνεννοηθείς για κάποια συνάντηση, επαφή ή διαδρομή. Η καλύτερη ώρα για υποθέσεις που εμπεριέχουν επικοινωνία και μετακινήσεις είναι το μεσημέρι γύρω στις τρεις παρά τέταρτο. Εκείνη, την ώρα ευνοείται να γράψεις ευχετήριες κάρτες, να στείλεις ένα μήνυμα και να πάρεις πρώτα λίγο γέλιο και έπειτα πολλή χαρά και να τη μεταφέρεις στους άλλους.

Αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων ή Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος που έχει γεννηθεί το β' μισό του β' δεκαημέρου και όλο το γ' δεκαήμερο θα έχεις μια μέρα που σε ό, τι και αν κάνεις θα προστίθεται κέφι και ζωντάνια.

Το astrology. gr σου εύχεται το Άγιο Φως να φωτίζει το δρόμο σου και να φέρει στη ζωή σου ευτυχία και χαρά. Καλή Ανάσταση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved