Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/4

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη διαφαίνεται μεγάλη συμμετοχή χριστιανών στην περιφορά του Επιταφίου και θα είναι έντονη η επιθυμία μικρών – μεγάλων να περάσουν από κάτω «για να τους πιάσει η χάρη»

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/4

~Σελήνη στον Τοξότη~

Μεγάλη Παρασκευή και η Σελήνη στο θετικό ζώδιο του Τοξότη δείχνει ότι δεν μπορείς άλλο τη μουντίλα και την μαυρίλα. Θέλεις η καρδιά σου να ανοίξει και εξωστρεφείς ασχολίες και δραστηριότητες σε χώρους ανοιχτούς, μεγάλους ή υπαίθριους θα σου δώσουν αυτή την ευκαιρία. Το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται από τη μια με τις μεγάλες διαδρομές και τις μετακινήσεις και από την άλλη με το πνεύμα και την ευλογία και ως εκ τούτου διαφαίνεται μεγάλη συμμετοχή χριστιανών στην περιφορά του Επιταφίου και θα είναι έντονη η επιθυμία μικρών – μεγάλων να περάσουν από κάτω «για να τους πιάσει η χάρη».

~Αφροδίτη τρίγωνο με Δία & εξάγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Το αστρολογικό σκηνικό τον Απρίλιο φιλοξενεί επί το πλείστον δύσκολες όψεις όμως σήμερα κορυφώνονται δύο από τις πιο όμορφες του μήνα στις οποίες συμμετέχει η Αφροδίτη. Το γεγονός ότι βρίσκεται στους Ιχθύες, θέση έξαρσης, πολλαπλασιάζει τα οφέλη των όψεων που σχηματίζει αφενός με τον καλοκάγαθο Δία και αφετέρου με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Ως εκ τούτου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, η μέρα είναι ιδανική για να επιστραφούν χρήματα, να προσφερθούν δώρα, να πάρεις μια χρηματική βοήθεια, να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα, να χαρείς ή να συνάψεις μια αισθηματική σχέση, όπως και να ευχαριστηθείς καλλιτεχνικά ή φιλανθρωπικά δρώμενα.

Πολύ πιο έντονη θα είναι η θετική επιρροή των όψεων της Αφροδίτης αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος που έχει γεννηθεί στις αρχές του β' δεκαημέρου.

Αν ανήκεις στο α' δεκαήμερο της τριάδας της φωτιάς, Κριός, Λέων, Τοξότης ή του αέρα, Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος η τύχη σήμερα ευνοεί τη διάθεση και τις δραστηριότητες σου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μια βόλτα, μια εκδρομή, μια εξωσπιτική δραστηριότητα φτάνει σήμερα για να πάρεις χαρά και να αισθανθείς πιο όμορφα και θετικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved