Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/4

Η σημερινή μέρα βρίσκεται στη επιρροή θετικών όψεων που κάνει η Αφροδίτη (χρήματα, έρωτας, σχέσεις) με τον Δία (ευτυχία) και τον Πλούτωνα (κυριαρχία) και καλό είναι να την αξιοποιήσεις για να προωθήσεις σχετικά θέματα…

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/4

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Μεγάλη Πέμπτη! Εις ανάμνηση του Μυστικού (Σκορπιός) Δείπνου (Σελήνη) σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στην κουζίνα. Το ζώδιο του Σκορπιού σχετίζεται με την αλλαγή μορφής και ευνοεί τα μάλα να μεταμορφωθεί ο χώρος του σπιτιού σου σε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής. Όλο και κάποιο μυστικό για να σου βγει μια πασχαλινή συνταγή πετυχημένη θα χρησιμοποιήσεις ή θα μάθεις σήμερα, ενώ το να βλέπεις τη ζύμη να παίρνει τη μορφή κουλουριών και τσουρεκιών και τα αυγά να γίνονται κόκκινα ή/ και χρωματιστά ενδέχεται να έχει επίδραση... ψυχοθεραπευτική!


Σελήνη σύνοδο με Κρόνο

Η Σελήνη γύρω στις 10:00 συναντά με όψη συνόδου τον Κρόνο που συμβολίζει το χρόνο και η φράση που τη χαρακτηρίζει είναι «αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι». Έτσι σε πολλά πράγματα θα χρειαστεί να περιμένεις, να έχεις υπομονή και να σε μη βιάζει ο χρόνος.

~Αφροδίτη τρίγωνο με Δία & εξάγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Αν κάτι πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου σήμερα, φίλε του astrology.gr, είναι ότι η σημερινή μέρα βρίσκεται στη επιρροή θετικών όψεων που κάνει η Αφροδίτη (χρήματα, έρωτας, σχέσεις) με τον Δία (ευτυχία) και τον Πλούτωνα (κυριαρχία) και καλό είναι να την αξιοποιήσεις για να προωθήσεις σχετικά θέματα.
Αν μάλιστα είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος γεννημένος στις αρχές του β' δεκαημέρου χάρη στις όψεις της Αφροδίτης θα βρεθείς να πλέεις σίγουρα σε πελάγη ευτυχίας αυτές τις ημέρες.

Αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του γ' δεκαημέρου να ξέρεις ότι σήμερα η τύχη σου χαμογελά τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Ανεξαιρέτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, η σημερινή μέρα μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση αν ό,τι κάνεις το κάνεις με πάθος... τα δώσεις όλα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved