Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/4

Μπορείς να έχεις μια εξαιρετική μέρα αν αποφύγεις την ισχυρογνωμοσύνη και διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ακούγοντας συγχρόνως τι ψιθυρίζει η φωνή της διαίσθησης σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/4

~Σελήνη στο Σκορπιό~

Η σημερινή μέρα συνεχίζει να δονείται στους παλμούς της χθεσινής Πανσελήνου - Σεληνιακής Έκλειψης και στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, δημιουργώντας σου την ανάγκη να κρατήσεις μέσα σου ή μυστικό ό,τι σε απασχολεί ή νιώθεις. Την ίδια στάση κρατούν και οι γύρω σου και σε πολλές περιπτώσεις θα χρειάζεται να διαγνώσεις σκέψεις, επιθυμίες και προθέσεις χωρίς να σου αποκαλύπτεται τίποτα ευθέως.

~Ερμής αντίθεση με Άρη~

STEFANIA 300

Πύρινες γλώσσες! Η σκέψη οργιάζει, οι συζητήσεις παίρνουν φωτιά και στους δρόμους θα υπάρχει αυξημένη κίνηση, βιασύνη και εκνευρισμός. Εκφράσεις ωμές, υβριστικές, καυστικές ή ειρωνικές θα είναι στα φόρτε τους και η ενστικτώδης παρόρμηση μπορεί να γίνει αιτία για να κάνεις εσύ ή κάποιος άλλος κάτι που μετά θα κριθεί ως απερισκεψία. Πιθανές είναι βλάβες σε ένα αυτοκίνητο, όχημα ή άλλο μεταφορικό μέσο, στο δίκτυο τηλεπικοινωνίας ή τη συσκευή τηλεφώνου και γενικότερα μηχανικές βλάβες, ζημιές και ατυχήματα.
Αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος και έχεις γεννηθείς στο β' μισό του α' δεκαημέρου και το α' μισό του β' δεκαημέρου, τότε σήμερα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και θα μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου στο έπακρον.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια εξαιρετική μέρα αν αποφύγεις την ισχυρογνωμοσύνη και διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ακούγοντας συγχρόνως τι σου ψιθυρίζει η φωνή της διαίσθησης σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved