Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/4

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού κάνει διάχυτη την ανάγκη για δίκαιη κρίση, για εξισορρόπηση επιθυμιών ή συγκρούσεων και για συμβιβασμούς μεταξύ αντίπαλων δυνάμεων...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/4

~Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό~

Ο χορός των αντιθέσεων και των συγκρούσεων! Μια έντονη και συναισθηματικά φορτισμένη μέρα είναι η σημερινή με το πλανητικό σκηνικό να φιλοξενεί εκτός από δύσκολες όψεις και μια Πανσέληνο – Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού που κάνει διάχυτη την ανάγκη για μια δίκαιη κρίση ή μια εξισορροπητική ενέργεια σε συγκρούσεις, ασυμβίβαστες επιθυμίες ή ανάμεσα σε αντίπαλες δυνάμεις.


~Σελήνη στο Σκορπιό~

Όταν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 7:19 το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και η προσοχή στρέφεται σε μυστικά, εκμυστηρεύσεις, εξομολογήσεις και ζητήματα που σας αγγίζουν βαθιά.


~Πλούτωνας ανάδρομος~

Από σήμερα και ως τις 23/9 ο Πλούτωνας, που σχετίζεται με χρηματοπιστωτικά θέματα όπως δάνεια, ασφάλειες, διατροφές, φόρους και επιδόματα, γυρνά ανάδρομος και από τη μια θα βάλει εμπόδια στην εξέλιξη σχετικών υποθέσεων και από την άλλη θα ανοίξει παρελθοντικές.

~Ερμής τετράγωνο με Πλούτωνα & σύνοδο με Ουρανό~

STEFANIA 300

Αποκαλύψεις, ασυνήθιστες τακτικές, απρόσμενες εκπλήξεις, αιφνιδιαστικές κινήσεις και μηχανικές βλάβες, μυστικές επικοινωνίες, κρυφές συναντήσεις και ισχυρές πιέσεις για την επικράτηση μια άποψης υποδεικνύουν οι όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και καλό είναι να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να σε εκθέσει.

Στους τυχερούς της ημέρας ανήκεις αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος και έχεις γεννηθεί στο β' μισό του γ' δεκαημέρου ή αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς των πρώτων ημερών.

Βεβαίως, αγαπητέ φίλε του astrology. gr, αν δεν ξεχνάς ότι μια αρνητική εμπειρία σήμερα μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μια θετική εμπειρία στο αύριο και αν διατηρείς την αισιοδοξία σου, τότε δεν είσαι μέσα μόνο στο αστρολογικό πνεύμα της ημέρας, είσαι μέσα και στους κερδισμένους αυτής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved