Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/4

Με τη Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο της σχολαστικότητας και της προνοητικότητας ευνοείται να κάνεις εργασίες και προετοιμασίες εν όψει της Μεγάλης εβδομάδας και της Λαμπρής.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/4

~Σελήνη στην Παρθένο~

Σάββατο του Λαζάρου! Αφιερωμένη στην Ανάσταση του Λαζάρου είναι η σημερινή μέρα και με τη Σελήνη στην Παρθένο, το ζώδιο της σχολαστικότητας και της προνοητικότητας ευνοείται να κάνεις εργασίες και προετοιμασίες εν όψει της Μεγάλης εβδομάδας και της Λαμπρής. Η μέρα είναι ιδανική για καθαριότητα, σήκωμα των χαλιών, καθάρισμα και άσπρισμα αυλών, αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με τη διατροφή ή τη νηστεία που θα κάνεις από τη Μ. Δευτέρα.


~Αφροδίτη σύνοδο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Το σημερινό Σάββατο χρωματίζεται από τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα η οποία γνέφει θετικά σε κάθε τι που σχετίζεται με τέχνη, διακόσμηση, λουλούδια, αρώματα, ρούχα και ομορφιά. Από οικονομικής πλευράς η μέρα δεν ενδείκνυται για συναλλαγές ευνοεί όμως να πας σινεμά, θέατρο ή να παρακολουθήσεις μια συναυλία. Αισθηματικά, ίσως νιώσεις να πετάς στα σύννεφα όμως η αίσθηση αυτή θα είναι ολιγόωρη, για αυτό απέφυγε να επενδύσεις σε ένα αισθηματικό όνειρο. Πιθανές οικονομικές απάτες και αισθηματικές προδοσίες ή απογοητεύσεις.


Αν ανήκεις στα ζώδια του νερού είσαι δηλαδή Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός γεννημένος στο α' μισό του α' δεκαημέρου η μέρα θα είναι ιδιαίτερα όμορφη για σένα.

Θετικό θα είναι αυτό το Σάββατο για σένα, αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως γεννημένος το β' μισό του β' και το α' μισό του γ΄ δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, αγαπητέ φίλε του astrology.gr, αν θέλεις να έχεις ένα υπέροχο Σάββατο, τότε φτιάξε ένα πρόγραμμα και σίγουρα θα δεις τη μέρα σου να κυλά μια χαρά!

Καλό και όμορφο Σαββατοκύριακο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved