Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/4

Η παρουσία της Σελήνης σήμερα στον Λέοντα ευνοεί να χαρείς ή να κάνεις τα νέα σου βήματα με θετικότητα και... αυτοπεποίθηση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/4

~Σελήνη στον Λέοντα~

Με τον Ήλιο και δύο πλανήτες –Ερμή και Ουρανό– στον Κριό, όλο και κάποιο νέο ξεκίνημα επιθυμείς να κάνεις ή έχει ήδη συμβεί, είτε σε σένα είτε στο περιβάλλον σου. Η παρουσία της Σελήνης σήμερα στον Λέοντα ευνοεί να το χαρείς ή να κάνεις τα νέα σου βήματα με θετικότητα και... αυτοπεποίθηση.
Αλήθεια, λαμπάδα πήρες για το βαφτιστήρι σου; Αν όχι, ε.. τότε σήμερα με τη Σελήνη στον λαμπερό Λέοντα, που συμβολίζει τόσο το φως όσο και τη μοναδικότητα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσεις την πιο ωραία και ξεχωριστή πασχαλινή λαμπάδα!


~Σελήνη τετράγωνο με Κρόνο~

STEFANIA 300

Η μόνη όψη που σχηματίζει η Σελήνη είναι το πρωί γύρω στις εννέα και είκοσι πέντε με τον Κρόνο. Πράγμα που σημαίνει ότι εκεί γύρω χρειάζεται μια μικρή προσοχή. Πιο συγκεκριμένα, να αποφύγεις τα πάσης φύσεως «κοκορέματα», «σταριλικια» και συμπεριφορές τύπου «εγώ είμαι και κανένας άλλος» ή «εγώ και μόνο εγώ ξέρω καλύτερα», γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος με την απογοήτευση ή την απόρριψη. Από την άλλη, μην υποτιμήσεις ο ίδιος τις ικανότητες σου ή τις θετικές συνθήκες μιας κατάστασης. Απέφυγε λοιπόν φράσεις όπως «Δεν ήταν κάτι σπουδαίο» ή «Απλά ήμουν τυχερός» και να είναι βέβαιο ότι μπροστά σου ανοίγεται μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και ευτυχία.

Αν ανήκεις στην τριάδα της Φωτιάς, δηλαδή είσαι Λέων, Κριός ή Τοξότης και συγκεκριμένα του γ' δεκαημέρου, τότε η τύχη σου χαμογελά περισσότερο.

Αν πάλι όχι, τότε σε ότι κάνεις, φίλε του astrology.gr, βάλε το καλό σου πόδι μπροστά και σίγουρα η μέρα σου θα είναι όμορφη, δημιουργική και θα τη χαρείς με την καρδιά σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved