Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/4

Με τη Σελήνη στο βασιλικό και γεμάτο ρώμη ζώδιο του Λέοντα, το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι «πίστεψε στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου και το βασίλειο της τύχης, της χαράς και της επιτυχίας θα εμφανιστεί μπροστά σου»

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/4

~Σελήνη στον Λέοντα~

Κάθε τι που το χαρακτηρίζει η λάμψη, η επιτυχία ή η ευτυχία πολύ πιθανόν να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου σήμερα, ενώ στο προσκήνιο μπορεί να βρεθούν θέματα «κοσμικά», «αγαπημένα», ερωτικά, διασκέδασης, όπως και κάποιου διαγωνισμού ή βράβευσης στο προσωπικό ή ευρύτερο περιβάλλον σου. Με τη Σελήνη στο βασιλικό και γεμάτο ρώμη ζώδιο του Λέοντα, το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι «πίστεψε στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου και το βασίλειο της τύχης, της χαράς και της επιτυχίας θα εμφανιστεί μπροστά σου».

~Ήλιος αντίθεση με Άρη~

STEFANIA 300

«Ποιος θα επικρατήσει σε ποιόν» είναι η φράση που χαρακτηρίζει την όψη αντίθεσης Ηλίου – Άρη στην επιρροή της οποίας βρίσκεται η σημερινή μέρα και οι εντάσεις, οι αντιπαλότητες, οι καυγάδες, οι σκληρότητες και τα ατυχήματα θα είναι στο προσκήνιο. Να θυμάσαι, θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις ή να εξωτερικεύσεις κάτι, καλό όμως είναι να το κάνεις χωρίς μια επιθετική στάση ή άλλο αρνητικό τρόπο που θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Άλλο διεκδικητικά άλλο επιθετικά!
Περισσότερο επηρεάζεσαι από την όψη Ηλίου – Άρη αν είσαι Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως γεννημένος στο β' μισό του β' δεκαημέρου.

Οι εκλεκτοί της ημέρας είστε Λέοντες, Τοξότες, Κριοί και Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι του β' δεκαημέρου.

Να έχεις μια μέρα ευχάριστη, αξιοποιώντας τα ταλέντα σου, περνώντας καλά και διασκεδάζοντας κάθε στιγμή της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved