Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/4

Η κύρια όψη που θα χαρακτηρίζει την ημέρα είναι το συναισθηματικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα που σε καλεί να βουτήξεις στα νερά του ονείρου και να ασχοληθείς με κάτι που σε πλημμυρίζει χαρά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/4

~Σελήνη στον Καρκίνο~

Σήμερα, με τη Σελήνη στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, η ανάγκη για εσωτερική ηρεμία και γαλήνη θα είναι έντονη. Η επιθυμία για στοργή και τρυφερότητα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά είτε σε ένα ή περισσότερα μέλη της οικογένειας σου είτε σε ανθρώπους που δίπλα τους νιώθεις οικειότητα και αγάπη. Ευνοούνται επαφές γύρω από ένα τραπέζι, κοντά στη θάλασσα αλλά και με μωρά και εγκυμονούσες. Από αισθηματικής πλευράς, τα κύρια ζητούμενα θα είναι το συναισθηματικό δέσιμο και η δημιουργία μια φωλιάς αγάπης.


~Σελήνη τρίγωνο με Ποσειδώνα~

STEFANIA 300

Η κύρια όψη που θα χαρακτηρίζει την ημέρα είναι το συναισθηματικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα και το οποίο σε καλεί να βουτήξεις στα νερά του ονείρου και να ασχοληθείς με κάτι που σε πλημμυρίζει χαρά ή σου προσφέρει ηρεμία. Ευνοούνται δραστηριότητες με θρησκευτικό, φιλανθρωπικό ή καλλιτεχνικό περιεχόμενο και συγχρόνως κάθε τι που γίνεται χωρίς συμφεροντολογικά ή εγωιστικά κίνητρα και μπορεί να ομορφαίνει τη ζωή τόσο τη δική σου όσο και των άλλων.
Περισσότερο ευνοούνται σήμερα τα ζώδια του Νερού, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και της γης, Ταύροι, Αιγόκεροι και συγκεκριμένα του α' δεκαήμερου.
Να έχεις μια ονειρική Κυριακή, ζώντας κάθε στιγμή της με χαρά και ευτυχία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved