Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/4

Όλη μέρα είναι καλή για να έρθεις σε επαφή με τους άλλους, ωστόσο το μεσημέρι, γύρω στις τρεις, με το εξάγωνο Σελήνης - Ουρανού, μπορείς αυτό να το καταφέρεις με τρόπο μοναδικό και ξεχωριστό.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/4

~Σελήνη στους Διδύμους~

Η Σελήνη κινείται από χθες στο ζώδιο των Διδύμων και τα ενδιαφέροντα σου σήμερα εκτείνονται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Η διάθεση για επικοινωνία, εξόδους και βόλτες είναι πιο έντονη και ό,τι σχετίζεται με νόηση ή πληροφόρηση πιθανόν να σε απασχολήσει πιο πολύ.


~Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό~

Όλη μέρα είναι καλή για να έρθεις σε επαφή με τους άλλους, ωστόσο το μεσημέρι, γύρω στις τρεις, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, μπορείς αυτό να το καταφέρεις με τρόπο μοναδικό και ξεχωριστό. Ευνοούνται οι επαφές με άτομα που ανήκουν σε κάποιο φόρουμ, ομάδα, σύλλογο όπως και ενδιαφέροντα που συνδέονται με ιντερνέτ, τεχνολογία, αστρολογία. Ιδανική ώρα για να κάνεις ό,τι σε «τρελαίνει», σε απελευθερώνει ή/και σου αποδεικνύει πόσο εκπληκτικός είναι ο ανθρώπινος νους.


~Σελήνη εξάγωνο με Ήλιο~

STEFANIA 300

Η ευμενής όψη Σελήνης – Ήλιου που πραγματοποιείται το απόγευμα, λίγο πριν τις επτά, είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και επαφές και ευνοεί ενδιαφέροντα που μπορείς να διοχετεύσεις την ενεργητικότητα σου. Βγες, μίλησε, συνάντησε γνώριμα ή φιλικά πρόσωπα, φλέρταρε και πάνω από όλα άσε τον αέρα της χαράς και της θετικότητας να μπει στη ζωή σου.


Η τύχη σήμερα χαμογελά περισσότερο στα ζώδια του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και συγκεκριμένα του β' δεκαημέρου.

Να έχεις μια όμορφη Παρασκευή, με εύθυμη διάθεση και κάνοντας πράγματα που σου εξιτάρουν το ενδιαφέρον!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved