Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/4

Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο το μεσημέρι η Σελήνη περνά στους Διδύμους και η επικοινωνία, οι επαφές, οι μετακινήσεις και οι παρέες θα είναι αυτές που θα απασχολήσουν περισσότερο.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/4

~Σελήνη στον Ταύρο και στους Διδύμους~

Θέματα συναισθηματικής και οικονομικής φύσεως θα είναι στο προσκήνιο ως το μεσημέρι και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει εντόνως το τίμημα που χρειάζεται να πληρώσεις σχετικά με κάτι που επιθυμείς να αποκτήσεις είτε πρόκειται για κάποιο αγαθό είτε για οτιδήποτε άλλο. Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο το μεσημέρι η Σελήνη περνά στους Διδύμους και η επικοινωνία, οι επαφές, οι μετακινήσεις και οι παρέες θα είναι αυτές που θα απασχολήσουν περισσότερο.


~Ερμής τρίγωνο με Κρόνο~

«Σκέψου λογικά και όλα θα πάνε καλά» είναι η φράση που εκφράζει την όψη Ερμή – Κρόνου και αν πέρα από να τη διαβάσεις, την εφαρμόσεις στα θέματα της ημέρας σου τότε θα έχεις θετικά αποτελέσματα.


~Ήλιος τετράγωνο με Πλούτωνα~

STEFANIA 300

Με τον πιο δεσποτικό και ανηλεή πλανήτη, τον Πλούτωνα, αναμετριέται σήμερα ο Ήλιος και ως εκ τούτου ίσως κάποια γεγονότα τεστάρουν τις αντοχές σου ή κάποιες καταστάσεις σε υποχρεώσουν, θες- δεν θες, να έρθεις αντιμέτωπος με μια πραγματικότητα δύσκολή ή σκληρή. Δεν είναι μέρα για να σε κυριέψει ο φόβος είναι μέρα για να συνεχίσεις να παλεύεις, γιατί όσο συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες τόσο πιο δυνατός γίνεσαι.


Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι των τελευταίων ημερών και από το μεσημέρι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι γεννημένοι στις αρχές του α' δεκαημέρου.

Να έχεις μια υπέροχη μέρα και να θυμάσαι ότι πολλοί άνθρωποι οφείλουν το μεγαλείο ή την επιτυχία της ζωής τους στις τρομακτικές δυσκολίες που... αντιμετώπισαν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved