Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/4

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο συνεχίζει να υπόσχεται... αναπάντεχες εκπλήξεις σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/4

~Σελήνη στον Ταύρο~

Πρωτοπριλιά! Καλό μήνα! Νωρίς το πρωί η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και από τον δυναμικό και ανυπόμονο Κριό περνά στο ζώδιου του Ταύρου, το ζώδιο που εκπροσωπεί την επιμονή και την ανάγκη για αργούς ρυθμούς. Η κυβερνήτης του, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Υδροχόο και η οποία τόσο σε αισθηματικά όσο και σε οικονομικά θέματα συνεχίζει να υπόσχεται... αναπάντεχες εκπλήξεις!

STEFANIA 300

~Ήλιος τετράγωνο με Δία~

Περίσσια χαρά, αισιοδοξία και δώρα φέρνει η όψη μεταξύ του Ηλίου και του Δία που κορυφώνεται σήμερα. Αν και η αυτοσυγκράτηση δεν είναι στο φόρτε αυτής της όψης, εντούτοις σήμερα τη χρειάζεσαι οπωσδήποτε προκειμένου να μην εκτραπείς, να μην "χάσεις την μπάλα" ή αντί για αστεία κάνεις και πεις... χοντράδες!

~Ήλιος σύνοδο με Ουρανό~

Στην επιρροή της αυριανής συνόδου μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού απρόοπτα γεγονότα και εκπλήξεις θα χαρακτηρίζουν τη σημερινή μέρα και ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με νέα ξεκινήματα, διεκδικήσεις, πρωτοβουλίες και πάσης φύσεως... μάχες.

Σήμερα ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης, Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και του νερού, Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι του α' δεκαημέρου!

Να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα και έχετε... το νου σας! Αστεία και ψέματα θα δώσουν και θα πάρουν και η φράση της ημέρας δεν θα είναι άλλη από την «χα, χα, την πάτησες... Πρωταπριλιά!».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved