Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/3

«Διεκδικήστε» είναι το μήνυμα της Νέας Σελήνης στον Κριό! Αποφύγετε, όμως, την αλαζονεία και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας σε κάθε περίσταση

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/3

~Νέα Σελήνη στον Κριό~

Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό που δείχνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας! Ο χειμώνας τελείωσε και ήρθε η άνοιξη όχι μόνο στη φύση αλλά και στη διάθεση σας. Πλέον, γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, νιώθετε έτοιμοι να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε κάτι καινούργιο.

STEFANIA 300

Η ανυπομονησία είναι μεγάλη, το πνεύμα σας είναι μαχητικό και βάζοντας τέρμα στην παθητικότητα, την αμφιβολία και την αδράνεια παίρνετε πρωτοβουλίες και κάνετε νέα βήματα. «Διεκδικήστε» είναι το μήνυμα της Νέας Σελήνης στον Κριό. «Στη ζωή δεν παίρνετε αυτό που αξίζετε, παίρνετε αυτό που διεκδικείτε!».

~Σελήνη τετράγωνο με Δία~

Η μέρα κλείνει με τη δυναμική Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει αργά το βράδυ όψη τετραγώνου με τον Δία στον Καρκίνο, δείχνοντας ότι κινήσεις γενναιοδωρίας, ή κινήσεις που χαρακτηρίζονται από αισιοδοξία, δεν είναι επιβαλλόμενες από άλλους αντίθετα είναι από προσωπική επιλογή. Κι αυτό γιατί νιώθετε ότι δεν είναι ώρα για να σας υποδείξουν οι άλλοι τι να κάνετε, αλλά να κάνετε αυτό που θέλετε. Αποφύγετε, ωστόσο, την αλαζονεία και την επιδεικτικότητα και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας σε κάθε περίσταση.

Η τύχη σήμερα χαμογελά στους Κριούς, Τοξότες, Λέοντες του α' δεκαημέρου.

Όλοι ανεξαιρέτως μπορείτε να έχετε μια καταπληκτική μέρα αν σε ό,τι κι αν κάνετε κινηθείτε... προς τα εμπρός!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved